با عرض سلام من خانمی ۵۲ ساله هستم و ۱۵ ساله گواهینامه گرفتم و در محل کارم هم موقعتم خوب بود ولی در رانندگی اصلا شجاعت ندارم و هیچوقت نتونستم رانندگی گنم هرچی تصمیم می گیرم که برم ی مربی بگیرم اصلا پاهام پیش نمی ره اگر میشه راهنمائیم کنید تا دیر نشده اگر در شهر اصفهان مربی خانم خوب که اعتماد به نفس بهم بده و کمک کنه راننده بشم معرفی کنید ممنونم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مادر منم همینجوریه تو همه چی استعداد داره اما از رانندگی میترسه،والا راهکار ما این بود ک خیلی تحت فشارش نذاریم چون ممکنه بشینه و خدایی نکرده تصادفات پیش بیاد
اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.
عزیزم بعضیا ذاتا این مشکلو دارن مادر منم همینجوریه تو همه چی استعداد داره اما از رانندگی میترسه،وال ...
من مادرم بیش از ۵۰۰جلسه رفت اموزش و تمرین.هر بارم فرمونو زیگزاگی میچرخوند ک این دوساعت دل و روده من و مربی میومد تو دهنمون.. اخرشم با ۵۰۰بار رد شدن افسره دلش سوخت بهش گواهینامه داد..ولی خاهش کرد نذاریم رانندگی کنه