2789
عنوان

نمیدونم چرا

241 بازدید | 6 پست

خوره فکر دارم فقط میخورن مغزمو سره هر حرفی که زدم یا شده یا اتفاقات میخورن مغزمو از بسکه سرزنش توش از بسکه آزار میده و ناراحتم میکنن بعضی وقتاام میشینم گریه میکنم مثلا میگه هیچکس به حرفات اهمیت نمیده و میگه مثلا ببین به حرف تو توجه نکرد بعد اون شخص که این حرفو زد توجه کرد و جوابشو داد و خب یه جوراییم اینجوری شده ولی نمیدونم پیاز داغشو زیاد میکنه یا چی در کل اگه واقعیت مثلا هشتاد در صد دردناک باشه اون ده یا پونزده درصد بیشترش میکنه و به کل عصابم میریزه به هم باعث میشه نخوام دیگه کلا باشم و زندگی کنم.(نی نی یار منتشر کن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه ادما دارن ولی وقتی خیلی بیکار یا تنها باشی بیشتر میشه.برو بیرون کار کن باشگاه و کلاس برو یه چیزی یاد بگیر کتاب بخون کتاب خیلی خیلی خوبه.رمان و اینا بخون.دوست پیدا کن باهاشون خرید و گردش برو

منم همین مشکلو داره دائم تو سرم یکی داره سرزنشم میکنه یا یادم میوفته فلان جا یکی یه حرفی بهم زده نگو تیکه انداخته خیلی افکار پریشون دارم شبا خوابم نمیبره بخاطرش

کاش میشد مغزمو در بیارم خاموش کنم

لزوما همه کسانی که معاشرت زیادی ندارند،غیر اجتماعی نیستند.اونا فقط تحمل فیلم بازی کردن،حماقت و دروغ شنیدن رو ندارند

همه ادما دارن ولی وقتی خیلی بیکار یا تنها باشی بیشتر میشه.برو بیرون کار کن باشگاه و کلاس برو یه چیزی ...

مشکل اینجاست حرفایی که زدم به دوستامو هی میکوبونه تو سرم