2777
2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 23 پست
تو‌ زنی زن نازه و مرد نیاز ولی واسه من بخت برگشته ناز کردن هیچ فایده ای نداره

بعضی مردها واقعا بلد نیستن ناز کشی کنن ..پس شماهم سعی نکنید اینجوری خودتون اذیت کنید ک منطزر ناز کشیدنشومن باشید .... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باید حالیشون کرد ک زن ناز کش میخاد

حالیش نمیشه

اصن انگار هیچ نیازی به من نداره

نمیدونم چرا زنش شدم...

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
حالیش نمیشه اصن انگار هیچ نیازی به من نداره نمیدونم چرا زنش شدم...

عزیزم اینجوری ک نمیشه ببین مشکل اساسیتون چه چرا بهت بیتوججه هست ...نمیشه که یفکری بکن بببرش مشاوره ..تا اصلاح بشه نشد و مشکلاتت حل نشد خودت یفکری برا زندگیت بکن ..

عزیزم اینجوری ک نمیشه ببین مشکل اساسیتون چه چرا بهت بیتوججه هست ...نمیشه که یفکری بکن بببرش مشاوره . ...

دعاکن واسم دوستم😔

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
دعاکن واسم دوستم😔

بلبین روحتو قوی کن بخودت انرژی مثبت بده ...تو میتونی ...یکم بیشتر تو توجهه کن و باهاش صحبت ک اینجوری دوست داری خلاصه اگه حرف تو کتش میره ..خوب میشه اگه از اون دیونهاست ک فقط سفسطه میکنه هووووووف 

بازم تلاشتو کردی پس بیخیال اگه حسنای دیگش خوبه پس اشکالی نداره تو رو خودت و قوی بودنت کار کن ..اساسی ببین مشکل کجاست

بلبین روحتو قوی کن بخودت انرژی مثبت بده ...تو میتونی ...یکم بیشتر تو توجهه کن و باهاش صحبت ک اینجوری ...

مرسی گل که وقت گذاشتی تایپ کردی واسم ، تلاشمو میکنم