2777
2789
عنوان

حالم بده

160 بازدید | 23 پست

دوسم نداره

اشتباه بزرگی کردم ازدواج کردم

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

ازکجامیدونی

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازکجا میدونی عزیزم؟

از رفتارش 

سر هیچ و پوچ باهام قهر میکنه

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
چی شده عزیزم ک به این نتیجه رسیدی ...

بودنم واسش مهم نیس

رفتارش

اگه دوستت نداشت باهات ازدواج نمیکرد

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
اگه دوستت نداشت باهات ازدواج نمیکرد

پس چرا فراریه ازم؟

چرا فکر همه چی هس جز من؟

چرا نازمو نمیخره؟

بی مسولیته ؟؟؟؟؟ خب باهاش صحبت کن 

نمیدونم

خاک عالم تو سرم که ۲۲ سالمه اما هیچی حالیم نیس

بودنم واسش مهم نیس

نزار رابطتون اینجوری باشه این فکر داغونت میکنه بمرور سردتون میکنه و دعواهاتون شدت میگیره باهاش صحبت کن یکار ی کن برا رفع مشکلاتتتون اگه میتونی مشاوره برو اگه ن خودت تموم تلاشت بکن تغیر ک نمیکننن ولی حداقل ادم باشه مرعات کنه ..تا ارامشتون برگرده

منم همیشه قهرمیکنم سرهمه چی با همسرم ولی خیلیم دوسش دارم!

تو‌ زنی

زن نازه و مرد نیاز

ولی واسه من بخت برگشته ناز کردن هیچ فایده ای نداره