2777
2789

اولین باره شنیدم 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان سرچ کردم 

منم از صدای ملچ و ملوچ و دماغ بالا کشیدن نفرت دارم یعنی پا میشم میرم کسی پیشم چنین کاری کنه 😥

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
الان سرچ کردم  منم از صدای ملچ و ملوچ و دماغ بالا کشیدن نفرت دارم یعنی پا میشم میرم کسی پیشم چ ...

مال من خیلی شدید شده.صدای آب کسی میره حموم یا دستشویی زجه میزنم😐 اصن دست خودم نیس

برمیگرده به وسواس  با رواندرمانی درست میشه احتمالا

بابا درست نشد.تا حالا دوتا دکتر رفتم فقط گفتن عکس العمل نشون نده همین.هرروز دارم بدتر میشم نسبت به همه صداها

مال من خیلی شدید شده.صدای آب کسی میره حموم یا دستشویی زجه میزنم😐 اصن دست خودم نیس

دیجی کالا داره گوش گیر اسفنجی میزاری تو گوشت کامل گوشتو پر می کنه 

گرونشو بخر نظراتو بخون بعد بگیر 

مارک سیلیکونی و خوب گوش گیر استخری هم صدارو خیلی کم میکنه 

دیجی کالا داره گوش گیر اسفنجی میزاری تو گوشت کامل گوشتو پر می کنه  گرونشو بخر نظراتو بخون بعد ...

گرفتم گوش گیر هزار مدل 

نمیشه که همیشه گوشم باشه آخه .من همه ی صداها اذیتم میکنه در حدی که میشینم گریه میکنم

بابا درست نشد.تا حالا دوتا دکتر رفتم فقط گفتن عکس العمل نشون نده همین.هرروز دارم بدتر میشم نسبت به ه ...

کدوم درمانگری میگه عکس العمل نشون نده 

معلوم نیس پیش چه دکتری رفتی 

باید روانشناس و رواندرمانگر بری اونم از نوع کاربلدش

خواستی بگو بهت معرفی کنم

منتظر نینی خوشگلمونیم 😍
گرفتم گوش گیر هزار مدل  نمیشه که همیشه گوشم باشه آخه .من همه ی صداها اذیتم میکنه در حدی که میش ...

پس برو طب سنتی 

واسه منم اولا زیاد بود الان بهتر شدم 

یا فلوکستین بخور 

کدوم درمانگری میگه عکس العمل نشون نده  معلوم نیس پیش چه دکتری رفتی  باید روانشناس و روان ...

دوتا دکتر خوب و معروف تو تهران رفتم یکیش گف هندزفری بزار گوشت و گوش گیر اهمیتم نده

اونیکی گف زیادی حساسی حساسیتتو کم کن😐