2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت خیلی مصمم شده اما اگه یه مدت روش حسابی کارکنی با قلق گیری روش ببین چی زود خامش میکنه نرمش میکن ...

وای حرفات عین حقیقته گاملادقیق گفتی عزیزم اون بهم ابرازعلاقه میکنی میگه دلتنگتم ودوست دارم ولی دیگه نمیخام ریسک کنم 

میترسم،میگه میدونم زندگی کردن باهم فایده نداره فوقش ی دوروزی باهم خوبیم بعددوباره برمیگردیم ب اولش 

ولی خیلی بامنطق باش صحبت کردم داشت یخوووورده راضی میشدوبعدیاده دعوای خانوادگی ک راه انداختیم افتادوعصبی شدوخدافظی کردولی الان همش داره برام کلیپ عاشقونع میفرسته 

نمیدونم چیکارکنم وچ رفتاری باهاش داشته باشم

ازت خوشش میاد هنوز تصمیمه جدی نگرفته واسه پاپیش گذاشتن ولی میشه روش کارکرد تلاشتا بکن 

پاپیش گذاشت برای اشنایی  دعوامون شده. گفتم تمومش کنیم .من نمی‌خوام غرورم بذارم زیر پا باهاش آشتی کنم ولی دوسش دارم 

دلشکسته ها خوب میدانند غم که به استخوان برسد میشود "" سکوت""
وای حرفات عین حقیقته گاملادقیق گفتی عزیزم اون بهم ابرازعلاقه میکنی میگه دلتنگتم ودوست دارم ولی دیگه ...

چیکار کردی باهاش که دلش باتوهه ولی عقلش میگه ن ؟؟؟ببین باید دوباره اعتمادشا جلب کنی خودتو ثابت کنی که یه شبه نمیشه فعلا کاری کن که طلاق بیفته عقب و روش کارکن 

❤❤❤❤