2777
2789
نگرانشم میخوام بهش زنگ بزنم بگم چرا نمیای میگی صحبت کنم و بهش بگم ممکنه اشتی کنه من ی کار بدیم کردم ...

ببین یکم صبرکن اگه خبری ازش نشد خودت بهش پیام بده پیاما ببین هیچوقت با غیرت یه مرد بازی نکن حتی اگه تعهدی بهت نداشته باشه 😕

❤❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین یکم صبرکن اگه خبری ازش نشد خودت بهش پیام بده پیاما ببین هیچوقت با غیرت یه مرد بازی نکن حتی اگه ...

اشتباه کردم تقصیر خودش بود ب خدا اول ک حرف زدیم کلی با اعصابم بازی کرد میگفت زن دارم من مث بید میلرزیدم پیام ک میدم سند میشه جوابمو نمیده دایرکت دادم بلاکم کرد میگی عصبانیه ن؟ 

عزیزم من حواس پنجگانم کارنمیکنه ولی بزرگی کن وبگوکی مادرمیشم ان شاءالله براتون صلوات میفرستم هرکی جو ...

من پستی گذاشتم یکی میگه مادر شوهرش کاری میکنه زنی ک باردار نمیشه باردار میکنه بیا ازشش بپرس شایدم اشتباه حالیم شده

لطفا  کل پست هایی ک گذاشتم حذف کنید و دلیت دائمی اکانت بنده از شما خواستارم. این پیج بنده از طریق همین سایت غیر فعال شد 
ببین یکم صبرکن اگه خبری ازش نشد خودت بهش پیام بده پیاما ببین هیچوقت با غیرت یه مرد بازی نکن حتی اگه ...

من کدوم ماه اسمم قرعه کشی ماهیانه در میاد

هر چه دلم خواست نه آن میشود  هر چه خدا خواست همان می شود
سلام خانوم دکتر عزیزم 😘😘😘😘امیر ازت خوشش میاد پسره ساده و مهربونیه باهوشه جایگاهش از نطر مالی یا ...

احساس اونی که مدنظرمه بهم چیه؟ باهاش ازدواج میکنم؟ خوشبختم میکنه؟ زندگیم باهاش چطوری میشه؟

برای اصیل بودن کافی است که دروغ نگویی. آغاز اصالت خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی