2777
2789
سلام خانوم دکتر عزیزم 😘😘😘😘امیر ازت خوشش میاد پسره ساده و مهربونیه باهوشه جایگاهش از نطر مالی یا ...

وای دختر تو فوق العاااااده ای دقیقااااا مو به مو تک تک حرفات درست بود بخدااا رد خور نداری اینقدر که واقعا متعجب شدم😍😍😍😍من امشب حتما یه یاسین برای حاجتت میخونم گلی واقعا حرفات درسته روی چشمم 

فقط بنظرت من بهش پیام بدم یا منتظر شم خودش پیام بده؟😍💋🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای دختر تو فوق العاااااده ای دقیقااااا مو به مو تک تک حرفات درست بود بخدااا رد خور نداری اینقدر که ...

عزیزمی چقدر تو خبی دختر چقد ماهی  از اون شیکهای باخدا هستی 😘😘😘😘😘😘😘انشالله توهم هرچی میخوای خدا بهت بده ❤❤❤❤❤یکم صبرکن پیام نداد خودت بده 

❤❤❤❤
سلام خانوم دکتر عزیزم 😘😘😘😘امیر ازت خوشش میاد پسره ساده و مهربونیه باهوشه جایگاهش از نطر مالی یا ...

پس میگی زنگ بزنم امروز اشتی میکنیم؟ چرا کلاسا رو نمیاد خورده تو پرش ک گفتم دوست ندارم؟؟ 

در مورد عشقم پرسیدم گلی اینجا همه چیو توضیح دادم هرچی حس کردی بهم بگو https://www.ninisite.com/di ...

گفتم ک بهت دیونه اون بدبخت دوست داره حتی حس میکنم منتظره تو بری جلو شاید نمیدونم ولی دوتت داره اشتی هم میکنین

😡تقصیره خودت بوده پس 

اره متاسفانه خوب اونم خیلی بهم بی محلی کرده بود و تقصیر اونم بود نمیدونم حالا واقعا تو این مدت ک کات بودیم واقعا دوس دختر داشته یا ن ولی خوب میگفت ک جدیدا با کسی دوسته اذیت میکردحالا ب شوخی یا واقعا نمیدونم منم حرصم گرفت 😒😒😒

ن حو صله شا داره از توهم عصبیه یکم یه مشکلیم داره درگیره فعلا 

نگرانشم میخوام بهش زنگ بزنم بگم چرا نمیای میگی صحبت کنم و بهش بگم ممکنه اشتی کنه من ی کار بدیم کردم گفتم کسی بهم پیشنهاد رل زدن داده اونم اول موند بعد تشویقم کرد برم جلو منم رفتم ولی بعد بهش پیام دادم ک خودتو دوس دارم و زنگ زدم گریه کردم اونم گفت اشکال نداره ولش کن ن اشکال نداره بعدم گفت ببخشید باید قطه کنم قطع کرد میگی زنگ بزنم منتشو بکشم اشتی میکنه توروخدا از تموم قلبت حس کن