2777
2789
انشالله تا یکی دوسال آینده و بله میمونه.. احتمالا رحمتون آمادگی زیاد نداشته باید رحمتون بخته تر بشه& ...

من کی ازدواج میکنم حست نسبت به ایندم چیه؟؟

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جنسیتش بنظرتون..؟!

اونو هر وقت حامله شدید به یکی بگید توی یک دستش به مقدار برنج توی اون یکی دستش یک تیکه چوب جارو بزاره ولی شما اصلا نباید بفهمید اصلا... بعد یکی رو انتخاب کنید اگه برنج بود پسر هست اگه جارو بود دختر..... من واسه همه فامیل انجام دادم همشونم درست بوده 

انشالله تا یکی دوسال آینده و بله میمونه.. احتمالا رحمتون آمادگی زیاد نداشته باید رحمتون بخته تر بشه& ...

اون خونه ب ناممون میشه؟؟

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود🌿
فهمیدن خیانت و دروغ... هیچ کس نه میتونه بهم خیانت کنه نه دوروغ بزنه خیلی زود میفهمم دوستم رفته بود ب ...

بگو شوهرم چرا بهم دروغ میگه

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

اونایی که از تاپیکهای حس ششمی بدشون میان تشریف ببرن تامیک خواهرشوهر و مادرشوهر لطفا 

اره واقعا از صبح تا حالا دارن به حس ششمی ها توهین میکنن ادم نباید توهین کنه

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
یا زمستان امسال یا سال دیگه یه هم بهار 

گلم منم میگی ک بهفکر برگشتن هست یا نه؟اصن بهم فکر مبکنه به اشتی؟؟؟

اصن آن نمیشه یعنی مهم نیس واسش درستع؟؟

به قول محمود درویش: عشق آن است که هزار دلیل برای رفتن بیایی اما بمانی..