انشالله تا یکی دوسال آینده و بله میمونه.. احتمالا رحمتون آمادگی زیاد نداشته باید رحمتون بخته تر بشه& ...
من کی ازدواج میکنم حست نسبت به ایندم چیه؟؟
ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اونو هر وقت حامله شدید به یکی بگید توی یک دستش به مقدار برنج توی اون یکی دستش یک تیکه چوب جارو بزاره ولی شما اصلا نباید بفهمید اصلا... بعد یکی رو انتخاب کنید اگه برنج بود پسر هست اگه جارو بود دختر..... من واسه همه فامیل انجام دادم همشونم درست بوده