2777
2789

با همسرم قهر بودم دعوامون شده بود اومد به بابام گفت نمیتونیم ادامه بدیم بابامم گفت برو با بزرگترت بیا اما نیومد حالا اشتی کردیم میگه میخوام ببینمت اما بابام میگ نه بره با بزرگترش بیاد منم نمیدونم برم یا نه اگه نرم خیلی ناراحت میشه😢

بنظرتون چیکار کنم؟راه درست چیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من برو باهاش صحبت کن ببین چی میشه تو شوهرتو خیلی بهتر میشناسی 

منطقی صحبت کنین امیدوارم مشکلتون خیلی زود حل بشه😍

هیچ‌کس‌نفهمیدِꔷ͜ꔷ▾‹🖤⃟🌻›" که‌خداوندهمِꔷ͜ꔷ▾‹🥀⃟🕸›" تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِꔷ͜ꔷ▾‹🔞⃟🌙›" _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِꔷ͜ꔷـ...

تجربه تون بشه دفعه دیگ دعواهاتون به بزرگتر ها نکشونید بین خودتونحل کنید الان هر جور رفتار کنی یا پدرت یا شوهرت دلخور میشه

اما بنظرم بهتر پدرشوهرت با پدرت صحبت کنه این وسط شوهرت دستش میاد دفعه دیگ راحت اسم طلاق نیاره کمی ادب میشه ولی  اینا رو با زبون خوش به شوهرت بگو

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
بنظر من برو باهاش صحبت کن ببین چی میشه تو شوهرتو خیلی بهتر میشناسی  منطقی صحبت کنین امیدوارم م ...

این کار درسته که برم ببینمش و باهاش صحبت کنم که بیاد وایه عذرخواهی؟