2777
2789
نه عزیزم.چون من حقوق نخونده بودم‌.من کارشناسیم فقه و حقوق بود..‌حتی اون واحدهای حقوقی هم که بهمون ار ...

همون سال اول قبول شدین چند ساعت میخوندی چند ماه اول قانون خوندی  بعد کتاب

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

دقیقا از چه ماهی شروع کردی تا واسه آذر اماده شدی؟ روزی چن ساعت؟

من برای وکالت ۹۱ از ابان ۹۰ شروع کردم..شرکت کننده مرکز بودم..اون سال مرکز ۱۰۰۰نفر میخاست...شدم ۱۰۴۰..با اختلاف ۴۰ نفر رفتم برا سال بعد...برای وکالت ۹۲ از اسفند ماه خوندم تا پایان ابان...هم قضاوت آزمون دادم هم وکالت..هر دو رو قبول شدم..رتبه ۱۷ قضاوت شدم..وکالت رتبه ۲۰۰ مرکز..شروعش با ۴ تا منبع در روز بود ۸ ساعت میخوندم..اما تو تابستون تا ۱۲ ساعتم میخوندم.

من برای وکالت ۹۱ از ابان ۹۰ شروع کردم..شرکت کننده مرکز بودم..اون سال مرکز ۱۰۰۰نفر میخاست...شدم ۱۰۴۰. ...

منم از آبان میخوام شروع کنم واسه ۱۴۰۰ ترسیدم نکنه قبول نشم😰

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده

اسی منم دلم میخواد کارمند بشم ولی کار پیدا نمیکنم واسه چی میخوای کارتو ول کنی؟

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
میدونی گلم ...من شوهرم خیای قویه تو حقوق ولی قبول نمیشه اونو میبینم سست میشم..تازشم شروع کردم بخونم ...

تو شوهرت نیستی اینو با خودت تکرار کن درسته اون قبول نمیشه اما من قبول میشم 

ب خودت امید بده 

ببین از فردا ک مثلا شروع کردی بین اون کتابایی ک گفتم جفت کتاب انتخاب کن مثلا مدنی و کیفری و اون دوتا رو تو دو هفته بخون بعد جفت کتاب بعدی همیجوری الااااا اخر

رو مدنی فوکوس نکن درسته ضریب بالایی داره ولی ب درد کسی ک ۸۰ میزنه میخوره ن کسی ک ۴۰ میزنه اشتباه داوطلبا اینه همه توجهشون رو مدنیه تهشم ۳۰ و ۴۰ میزنن نمیگم ولش کن بخون اما ن اینکه همه حواست رو اون باشه 

تو ازمون وکالت ایین دادرسی ها حرف اولو میزنه چرا؟ چون خیلی راحت میشه ۱۰۰ زد چون سخت نیست تجارتم میشه ۱۰۰ زد 

اصن وکیل خوب وکیلیه ک ایین دادرسی بلد باشه ن مدنی 

پس حواست باشه انرژیتو واسه چی صرف میکنی

والت عالیه

اونطوری درآمدت ثابته بهتره شماها چه طوری کار پیدا کردین ظرفیت استخدامی ها پایینه 

من برای وکالت ۹۱ از ابان ۹۰ شروع کردم..شرکت کننده مرکز بودم..اون سال مرکز ۱۰۰۰نفر میخاست...شدم ۱۰۴۰. ...

ببین سونی جان من ی حامی درسی میخام‌ هفته ای ی بار ده دقیقه دستور بده و من تو اون هفته فقط بدونن اونارو بخونم ....تو قبول میکنی هفته ای ده دقیقه وقتتو به من بدی ...خدا ازت راضی باشه خیلی کمک میخام

مدنی شیرین و فر هاد. بیات  تجارتم. قربانی ایین دادرسیارم  ساده ساز عالیه 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
ببین سونی جان من ی حامی درسی میخام‌ هفته ای ی بار ده دقیقه دستور بده و من تو اون هفته فقط بدونن اونا ...

منم کمکت میکنم 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
تو شوهرت نیستی اینو با خودت تکرار کن درسته اون قبول نمیشه اما من قبول میشم  ب خودت امید بده&nb ...

بیشتر آدم قوانین خاصه و سخته من برعکس مدنیام همیشه بالاست تو ارشدم ۷۰ زدم با دادرسی بیشتر مشکل دارم

تو شوهرت نیستی اینو با خودت تکرار کن درسته اون قبول نمیشه اما من قبول میشم  ب خودت امید بده&nb ...

اتفاقا منم میگم شاید اون اشتباه درس میخونه شاید من تست زنیم قوی بود...ببین من شما دو تارو تازه پیدا کردم عمرا ولتون کنما

2790
2778
2791
2779
2792