2777
2789
اتفاقا منم میگم شاید اون اشتباه درس میخونه شاید من تست زنیم قوی بود...ببین من شما دو تارو تازه پیدا ...

شاید ن مطمئن باش اشتباه درس خونده ولی تو این اشتباهو نکن 

من ۲ ملیون دادم برنامه ک چطور درس بخونم و موفق بشم اونو خواهرانه برات میفرستم فقط دعام کن هر روز موفق تر بشم همین❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من ی چیزیربهتون بگم مثلا من ده صفحه میخونم‌میرم جلو بعد نگاه میکنم قبلو‌احساس میکنم هیچی نخوندم هیچه ...

چی گفتم؟؟؟ گفتم یه ساعت مطالعه ۱۰ دقیقه تصویر سازی و مرور با چشمای بسته 

خدا خیرت بده خدا هر چی تو دلته جلوی راهت بزاره 

ممنون عزیزم 

خصوصی اگه تل داری ایدی بزار بفرستم برات

این برنامه دو بخشه مرجع خوانی و قانون و تست 

مرجع خوانی رو برات میفرستم تموم ک شد بگو برنامه قانون و تستو برات بفرستم

من ی چیزیربهتون بگم مثلا من ده صفحه میخونم‌میرم جلو بعد نگاه میکنم قبلو‌احساس میکنم هیچی نخوندم هیچه ...

چون حفظ میکنی. ببین بفهمش    مرورش  کن 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
والت عالیه

فک میکنی 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
انشالله خدا ی نی نی بزاره تو دلت

فدات درخواست بده. من همه جوره هستم 

فک میکنی 

اخه من شوهرم موسسه حقوقی داره و چند تا وکیل باهاش مار میکنن میگه کاش تو هم وکیل بودی بجای اونا به تو حقوق میدادم یعنی ماهی کم کم پونزده میلیون در میارن بعضی ماها بیشتر 

ببین سونی جان من ی حامی درسی میخام‌ هفته ای ی بار ده دقیقه دستور بده و من تو اون هفته فقط بدونن اونا ...

عزیزم من پیشنهاد میدم دوستانی که نزدیک تر قبول شدن..مثلا یکسال یا دوسال پیش،خیلی بهتر از  من که ۷ سال پیش میخوندم میتونن کمکت کنند.

شاید ن مطمئن باش اشتباه درس خونده ولی تو این اشتباهو نکن  من ۲ ملیون دادم برنامه ک چطور درس بخ ...

لطفا واسه منم بفرست عزیزم خدا خیرت بده من امسال آزمون دارم ولی فکر میکنم زیاد آماده نیستم اگه بتونم واسه سال دیگه حتما میشم.

Lawyer⚖❤
2790
2778
2791
2779
2792