2777
2789
من فارسم  شیراز

منم همونجام دانشجو دانشگاه شیرازی؟ 

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
من فارسم  شیراز

اووو چه مرکز سختی 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شما هم پایتون قوی بود ...روزی جند ساعت میخوندین

نه عزیزم.چون من حقوق نخونده بودم‌.من کارشناسیم فقه و حقوق بود..‌حتی اون واحدهای حقوقی هم که بهمون ارائه میشد الفبای حقوقم بهمون آموزش نداد.ناچار شدم منبع خونی کنم.خلاصه نگم براتون که چقدر وقتو زحمت براش کشیدم.بلطف خدا و تلاشهام تهران قبول شدم.

اره  گلستان بودم

اها من ارم بودم امسال تموم شدم

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
نه عزیزم.چون من حقوق نخونده بودم‌.من کارشناسیم فقه و حقوق بود..‌حتی اون واحدهای حقوقی هم که بهمون ار ...

دقیقا از چه ماهی شروع کردی تا واسه آذر اماده شدی؟ روزی چن ساعت؟

میدونی منظورم‌چیه...یعنی خط به خطارو حفظ میکرددین یا نه ی دور رو‌خونی میکردینو بعد مرور میکردین

من هر یک ساعت مطالعه ۱۰ دقیقه تصویر سازی داشتم 

یعنی هرچیزی ک تو اون یک ساعت خونده بودمو چشمامو میبستم و عین ضبط صوت تعریف میکردم

من هر یک ساعت مطالعه ۱۰ دقیقه تصویر سازی داشتم  یعنی هرچیزی ک تو اون یک ساعت خونده بودمو چشمام ...

میدونی گلم ...من شوهرم خیای قویه تو حقوق ولی قبول نمیشه اونو میبینم سست میشم..تازشم شروع کردم بخونم اومده کلی کتاب جلوم‌گذاشنه ...هب منم کم میارم میبینم ...من دوست دارم ی کتابو ده دفعه بخونم تا ده تا کتابو یک دفعه ...حالا موندم چیکار کنم

2790
2778
2791
2779
2792