2777
2789
عنوان

پینزا خونگی😘😘

219 بازدید | 15 پست

خانوما روش ی پیتزا خونگی رو بهم یاد میدید 

تو تستر میخوام بپزم 

خیلی ممنون 

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

اسی دورت بگردم اینو برام گزارش میزنی آشنا دارم سایت

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=5212585&slug=بنظرتون-کسی-که-تصادف-کنه-چند-نفر-کشته-بشه-امکان-داره-تو-پروندش-بخوره-قتل-عمد&postId=159451231

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو نت سرچ کن

عزیزم اینو برام گزارش بزن لطفا خدا خیرت بده

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=5212585&slug=بنظرتون-کسی-که-تصادف-کنه-چند-نفر-کشته-بشه-امکان-داره-تو-پروندش-بخوره-قتل-عمد&postId=159451231

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
عزیزم اینو برام گزارش بزن لطفا خدا خیرت بده https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=5 ...

زدم براات

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

عزیزم یکم پیاز سرخ کن بعد گوشت چرخ کرده رو بریز توش با زردچوبه و نمک و فلفل بعد قارچ و ریز کن ظرف دیگه باحرارت زیاد سرخ کن بریز گوشت فلفل دلمه هم ریز کن بریز ی کوچولو تفت بده الان موادت آمادس البته من تو قابلمه میپزم موادو ک ریختم رو خمیر پیتزا پنیرم اضافه میکنم درشو میذارم پنیر آب شد نوش جان کنید

ن😄

خمیرشو خودت درست کن

من همیشه اینجوری درست میکنم

اول یکم سس میریزم رو خمیرم

بعدش پنیر قارچ فلفل دلمه مرغ بعد باز پنیر میریزم فلفل اویشن..بعدم با اسپری چندتا فیس آب میزنی که خشک نشه بعدم میزاری تو فر نوش جان

خمیر اماده میخرم‌من میتونی خمیر بربری بخری

بعد روی خمیر سس قرمز بزن که من رب با ادویه کره تفت میدم اونو میزنم

بعد گوشت چرخ کرده وسویا که سرخ شد ادوبه میزنم و بهش اویشن اضافه میکنم

گوشت مرغ میشع همون اویشن بزن

بعد اول پنیر بعد گوشت قارچ خام‌میریزم فلفل دلمه ای ذرت و گاهیرگوجه و زیتون

بین هر لایه کمی پنیر بریزی خوب میچشبه 

و رو لایه اخر پنیر ریختی کمی اب بریزکه کشش بیاد

و از دوبرند مختلف پنیر پیتزا استفاده کنی خیلی مزه ش بهتر میشد

پیتزا اسفناج مزه ش عالی میشه

ن😄

خوب اول یه قاشق خمیر مایه با یه قاشق چای خوری شکر بریز داخل نصف لیوان آب ولرم بذار کنار 15 دقیقه

بعد نصف لیوان آب دیگه و یک سوم لیوان روغن بریز داخلش با کمی نمک

کم کم آرد اضافه کن تا جایی که مثل خمیر بشه بافتش

دو ساعت بذار کنار

مرغ یا گوشت یا سوسیس

فلفل دلمه

قارچ

هر چیزی دوست داری رو یکم تفت بده و بذار کنار

دستتو چرب کن خمیر و بردار پهن کن

روش سس کچاپ بزن

پنیر پیتزا

موادت

پنیر

پیتزا

بذار توستر 

حرارت بالا و پایین حدود 25 دقیقه 

ولی حواست بهش باشه

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.

خمیرشوخمیرنونوایی خیلی خوبه پهنش کن کف ماهی تابه ی نچسب یکم روغن بزن بعد سس قرمزبریزوبعدش پنیرپیتزاوگوشت چرخ کرده ی سرخ شده توبریزروش بعدش فلفل دلمه ای ذرت بخرپتوبریزروی ایناپنیربریزبعدقارچتوبصورت خام بذارروش بعدش روش زده ی تخم مرغ بزن بذارروگازیرشعله کم باشه وقتی پخت بذارتوعربرشته بشخ روشم کنجدبپاش 

اتفاقا همین الان من درست کردم داغ داغ

نوووش 

بهم میگی چجورییییییی