2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه لطفا بگی حس میکنی بعد از اقداماتی که انجام دادم..شهاب خودش میاد جلو صحبت کنه ؟

اره میاد جلو اما زمان میبره .ایند ه خوبی داری 

تاریخ رابنگر لرها همیشه افتخار این دیار بوده اند وخواهند بودافتخار میکنم لر هستم
خوب پس درست حس کردم ک اشنایین ب باباش نمیگفتی عمو احیانا؟ اره تا نوروز عقد میکنین شب چله شاید ی حرکت ...

واااااای مرسی اسی جان😍😍💖

بامامانش صمیمی ترم ولی باباش بهم توی صحبتاشون‌میگفتن دخترم🙈

خدا از زبونت بشنوه اسی ؛ خعلی دلم‌تنگ شده واسش😥😥

اسی جون حست ب دوس داشتنشم خوبه؟؟؟ ینی منو واقعا و قلبا میخاد؟ خیالم راحت باشه؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
ینی دو دل هست؟ بنظرت نخ بدم بهش بهتر نمیشه؟

عزیزم نمیدونم چی بگم هرچی به صلاحت را انجام بده .اگه میخوای خودت بگو قاصد نفرست 

تاریخ رابنگر لرها همیشه افتخار این دیار بوده اند وخواهند بودافتخار میکنم لر هستم
😂😂😂😂😂😂 میبینی توروخدا ایسگا شدیم ابنبات جان خاک تو سرش ایششش😂😂

خخخخ

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
ولی حالا جدی حس میکنی تا اخر هفته پیام بده؟ اون سری ک پیام داد من ردش کردم دوباره پس پیام میده تا اخ ...

خو کِرم داشتی رد کردی😐😂😂😂😂😂😂😂ها بنظرم میده

ولی خداشاهده شیطونه میگه شمارشو پیدا کنم بگم بیاد خواستگاری دس از لوس بازیاش بردارههاا😂

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
خو کِرم داشتی رد کردی😐😂😂😂😂😂😂😂ها بنظرم میده ولی خداشاهده شیطونه میگه شمارشو پیدا کنم بگم بیا ...

😂😂😂😂😂😂ها خوب حرصم داد هی میگفت نمیشه نمیشه وقتی گفتم منم نمیشه بادش خالی شد صداش تحلیل رفت 😂😂😂نمیدونم دیگه پس میگی دوباره پیام میده؟