2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا ول کن این بنده خدارو بخدا اگ بهش بگم چنبار بخاطرش تاپیک حس شیشم زدی درجا میاد خواستگاریت😂

😂😂😂😂😂😂 میبینی توروخدا ایسگا شدیم ابنبات جان خاک تو سرش ایششش😂😂

اول بهم بگو فامیلین؟؟ 

ن اسی جان ولی اشناییم باهم😊 خانوادگی اشناییم ۱۰سال بیشتره 

مامانش همکار مامانم بودن و دبیر فیزیک دبیرستانم

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
ن اسی جان ولی اشناییم باهم😊 خانوادگی اشناییم ۱۰سال بیشتره  مامانش همکار مامانم بودن و دبیر فی ...

خوب پس درست حس کردم ک اشنایین ب باباش نمیگفتی عمو احیانا؟ اره تا نوروز عقد میکنین شب چله شاید ی حرکت درشت و خوبی بخوره 

تاخدا هست ادم نباید ناراحت باشه . به خدا حسی ندارم نمیدونم چی بگم ولی برات دعا میکنم هرچی به صلاحته ...

میشه لطفا بگی حس میکنی بعد از اقداماتی که انجام دادم..شهاب خودش میاد جلو صحبت کنه ؟