itssa مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 2779 عنوان خانوما کسی جواز کسب داره 316 بازدید | 6 پست بچه ها من میخوام برم جواز بگیرم اما قولنامه مغازه به اسم خودم نیس میتونم جواز بگیرم؟ کسی میدونه هزینه جواز چقدره؟ 1399/07/22 | 09:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الناخانوووووم عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 3864 منبرای مغازه همسرم جواز مباشرت به اسم خودم گرفتم سه سال پیش سیصد تومنشد هزینش الان نمیدونم کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمیکرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
itssa مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 2779 منبرای مغازه همسرم جواز مباشرت به اسم خودم گرفتم سه سال پیش سیصد تومنشد هزینش الان نمیدونم قولنامه مغازه به اسم شما بود؟
الناخانوووووم عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 3864 قولنامه مغازه به اسم شما بود؟ قلونامه اجاره ایی بود به اسم همسرم کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمیکرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
الناخانوووووم عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 3864 زنگ بزن اتحادیه بپرس عزیزم کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمیکرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
dinaye_maman عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 18246 منبرای مغازه همسرم جواز مباشرت به اسم خودم گرفتم سه سال پیش سیصد تومنشد هزینش الان نمیدونم سلام عزیزم منم همسرم میخواد ب اسم من جواز بگیره برا مغازه اش میخواستم ببینم باید وکالت بدم بهش چجوریه میشه یه کم راهنماییم کنی خدا خیرتون بده شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش...شیخ بهایی
الناخانوووووم عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 3864 سلام عزیزم منم همسرم میخواد ب اسم من جواز بگیره برا مغازه اش میخواستم ببینم باید وکالت بدم به ... درخواست دوستیمو لطفا قبول کن عزیزم کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمیکرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام