2777
2789
عنوان

مشورت !

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 29 پست
میگه درس بخونی مدرکت میره بالاتر و من و نمیپسندی نه تنها راجب درس نظرش اینه بلکه کلا خوشش نمیاد من ک ...

چرا خودت رو داری فدا و قربانی میکنی

قرار نیست تو زندگی مشترک از خودت بگذری

این ظلمه به زن

چقدر ناراحت کننده هست که همیشه خانم‌ها باید تو زندگی قربانی بشن.

میدونی همسرت کوته فکره

دوست داره از همه نظر بهش وابسته باشی

از مستقل بودن زن میترسه

من که‌ مجردم و با این اوصاف ازدواج‌هم‌نخوام کرد

چون از زندگیم و شرایطی که داریم راضیم

▂▃▅▇█▓▒░ أڱږ ڪښي خِؤآښٺ ݦثٌݪ:عَږۅُُښڪ بَأټ ږڣټآږ ڪݩہ—ټۅ:(آݩأبَِݪ): بَّآۺ💀🔥⛓️️ ░▒▓█▇▅▃▂
نمی دونم باید از کجا شروع کنمم نظام قدیم هستم خودمم میخوام کنکور نظام جدید و بدم چجوری شروع کنم ؟؟؟

نمیدونم ولا کنکور آزمایشی سنج‌ش شرکت کن مثلا

مشکل از منه شما همه خوبید من معذرت میخام  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خودت رو داری فدا و قربانی میکنی قرار نیست تو زندگی مشترک از خودت بگذری این ظلمه به زن چقدر نا ...

نه عزیزم مردا که همه اینجوری نیستن. من شوهرم تشویقم میکنه همیشه به ادامه تحصیل و دکترا و کار وبیرون رفتن و...خودش رانندگی یادم داد برام ماشین گرفت بدون اون اگه خونه بابام بودم الان فقط یه توسری خور بودم باوجود همه مشکلاتی که باشوهرم دارم ولی اعتراف میکنم بدون اون خیلی از زندگی عقب میبودم 😍😍😍

چرا خودت رو داری فدا و قربانی میکنی قرار نیست تو زندگی مشترک از خودت بگذری این ظلمه به زن چقدر نا ...

نمیدونم ولی نمیخوام دعوا کنیم یا .... 

ولی میخوام اینبار کوتاه نیام چون یه حسی درونم میگه من میتونم قبول شم و به ارزوهام برسم 

عزیزم داستان ۲تا قورباغه اس که یکیشون ناشنوا بوده هردو می افتن ته چاه مردم هم داشتن نگاشون میکردن و های و هوی که الکی تلاش نکنین نمیتونین بالا بیایین . هر دو قورباغه سعی میکنن خودشونو نجات بدین یکیش وسط راه ناامید میشه و می افته ته چاه و میمیره و اون یکی قورباغه میاد بیرون فقط به این دلیل که فکر میکرده بقیه دارن تشویقش میکنن و میگن آفرین تو میتونی... عزیزم در مقابل افکار منفی دیگران ناشنوا باش

نه عزیزم مردا که همه اینجوری نیستن. من شوهرم تشویقم میکنه همیشه به ادامه تحصیل و دکترا و کار وبیرون ...

تو خونه بابات تو سری خوار میشدی یعنی بابای شما مث شوهر اسی فکر میکرد 

من که بخاطر این‌ تایپک نگفتم ازدواج‌ نمیکنم

خداروشکر ادم موفق و مستقلی هستم

و حالا حالا قصد ازدواج ندارم،ممکنه هیچ وقت ازدواج نکنم

جایگاهی که شما با ازدواج بدست اوردی من‌خداروشکر توی خونه بابام و با تلاش بدست  آوردم 

قبول دارم همه ی مردها مث هم‌نیستن

همینطور که همه ی زن‌ها مث هم‌نیستن

ولی من با خیلی از مردها و زن ها برخورد داشتم و شاهد خیلی زندگی ها بودم با جزییات

کارم جوریه که به شناخت تقریبی در مورد زن و مرد رسیدم

هر چند خیلی مونده تا شناختم تکمیل بشه

▂▃▅▇█▓▒░ أڱږ ڪښي خِؤآښٺ ݦثٌݪ:عَږۅُُښڪ بَأټ ږڣټآږ ڪݩہ—ټۅ:(آݩأبَِݪ): بَّآۺ💀🔥⛓️️ ░▒▓█▇▅▃▂
نه عزیزم مردا که همه اینجوری نیستن. من شوهرم تشویقم میکنه همیشه به ادامه تحصیل و دکترا و کار وبیرون ...

شکرخدااا  کاش همه به زن و زندگیشون اینجوری اهمیت میدادن ولی 80%مردا اینجوری که شوهر شما هست نیستن ....خوشبخت باشی عزیزمم 

تو خونه بابات تو سری خوار میشدی یعنی بابای شما مث شوهر اسی فکر میکرد  من که بخاطر این‌ تایپک ن ...

چرا دعوا داری اي بانوی پاکدامن اصن ازدواج نکن 

شکرخدااا  کاش همه به زن و زندگیشون اینجوری اهمیت میدادن ولی 80%مردا اینجوری که شوهر شما هست نیس ...

🙏🙏🙏🙏 ولی زندگی خالی از مشکلات نیس به هر حال خدارو شکر

نمیدونم ولی نمیخوام دعوا کنیم یا ....  ولی میخوام اینبار کوتاه نیام چون یه حسی درونم میگه من م ...

دعوا و بحث اصلا

خدای نکرده حرفای منو وارونه متوجه نشده باشی

من کارم با زوجین هست

حرف من اینه یکبار زندگی میکنیم ،درسته نباید سخت گرفت تو زندگی مشترک و گذشت خیلی خوبه

اما باید دو طرفه باشه

هر ادمی تو زندگیش تو هر دوره و مقطعی احساس نیاز میکنه به چیزی و باید در حد توانش سعی کنه که نیازهاش رو رفع کنه تا زندگیش دچار خلاء و عقده نشه

شما گفتی خیلی برات مهمه و ممکنه در اینده حسرت بخوری که چرا اینکارو نکردی

خودت بهتر شناخت داری از خودت

اگه قرار باشه به خواسته هات و ارزوهات نرسی چه فایده داره این زندگی

فرقی نمیکنه مجرد باشی یا متاهل زندگی که خواسته هات رو تامین نکنه زندگی نیست 

زندگی که یکنواخت باشه و هر روز تکرار روز قبل باعث میشه ادم زده بشه دلمرده بشه

اگه تونستی ادامه تحصیل بدی که عالیه

اگه نشد حتما با دوره ها و کلاس ها خوب این خلا رو پر کن

دعوا و بحث اصلا خدای نکرده حرفای منو وارونه متوجه نشده باشی من کارم با زوجین هست حرف من اینه یکبا ...

میفهمم چی میگی اما الان شرایطم احساسم جوریه که یه انگیزه میخوام واقعا خسته شدم از زندگی تکراریه بیخود خودمم حس میکنم شوهرم وضع روحی منو فهمیده باشه و بزاره کنکور بدم امسال چون خیلی عوض شدم از نظر ظاهری که افسرده و کسل اخلاقمم که زود عصبی میشم بیخودی گریه میکنم بهونه میگیرم میدونی درست شدم مث یه مرده که حسی نداره من همیشه هدف داشتم ارزو داشتم اما الان پوچم فقط دلم میخواد حداقل بزاره ادامه تحصیل بدم چون یه حسی میگه اینجوری پیش برم از زندگیمم دل زده میشم 

چرا دعوا داری اي بانوی پاکدامن اصن ازدواج نکن 

دعوا نکردم فقط توضیح دادم

شما‌گفتی خونه بابات تو سری خوار میشدی

من‌گفتم یعنی بابات اینا حمایتت نمیکردن

ازدواج هر کس دست خودشه و تصمیم‌گیرنده خودشه

من قصددعوا نداشتم

فقط دلایلم رو گفتم

فکر کردم برداشت کردی من تحت تاثیر تایپک و نی نی سایت قرار گرفتم

گفتم اینجور نیست

من مشاور هستم مرکز دارم و ۵ ساله کارم با زوجین هست

خیلی چیزها که دیدم و از نزدیک شاهد بودم اصلا به گوش خیلی ها نخورده

بخاطر همین دقیق شدم و حساس

قرصاتو بخور حتما😂

شما هم‌وقت کردی پیام‌خودت و جوابی که‌من دادم بخون 

شبت خوش

میفهمم چی میگی اما الان شرایطم احساسم جوریه که یه انگیزه میخوام واقعا خسته شدم از زندگی تکراریه بیخو ...

بخاطر همین گفتم سعی کن خلاء ها رو جبران‌کنی

اگه شروع کنی و بخونی مطمئنم موفق میشی چون هدف داری و میدونی دنبال چی هستی و چی حالت رو خوب میکنه،

ازدواج درکنارش رشد و رسیدن به جایگاه و موقعیت اجتماعی، هر چند شاغل هم نشی ولی خوبه واسه اینده بچه هات

ی عده از خانم ها هدف زندگیشون ازدواج کردن هست،خوبه بعد از ازدواج به زندگی و بچه داری میپردازن و موفق هستن

همه چی بستگی به انتخاب و دیدگاه هر فردی داره

ازدواج موفق خوبه منکرش نمیشم ولی به نظر من همه چیز نیست

نمیدونم چندسالته اسی

من ۲۸ سالمه

ارشد بالینی دارم

۵ ساله مرکز دارم از خودم.خداروشکر خونه دارم و از نظر مالی تامینم

الان با وجود کرونا از ساعت ۵ عصر تا ۸ شب میرم مرکز

کل وقتم دیگه ازاده

قبلا ها صبح ها میرفتم جلساتی میذاشتم برا ارگان ها محتلف

الان نه چون تعطیله

حالا هم دوس دارم اگه قراره ازدواج کنم کسی باشه که تو این‌مسیرم‌پشتم باشه تا بتونم تا دکترا پیش برم

پارسال همکارم اومد برام ،از همه نظر اوکه بود ولی معتقد بود مرد از زن برتره

در حالی که من خیلی ازش جلوتر هستم با این مرد با این طرز تفکر سخته زندگی کردن.

سعی کن با خوبی و منطق به هدفت نزدیک بشی

بعد ازاینکه موافقت همسرت رو بدست اوردی

هم به درس خوندن برس و هم به خودت و زندگیت

تا متوجه این تغییر کردن  بشه و بدون حالت اینجوری بهتره