2777
2789
عنوان

مشورت !

263 بازدید | 29 پست

سلام من 23سالمه متاهلم دیپلمه تجربی هستم خیلی دلم میخواد بازم کنکور بدم و درس بخونم اما همش انرژی منفی گرفتم از خانوادم تا جایی که دیگه از خودمم خسته شدم من سال 94کنکور دادم وسراسری قبول شدم اما از شهرهای دیگه و نذاشتن برم چون خانواده سنتی دارم .... بعدم اردواج کردم الانم شوهرم مخالفه ادامه تحصیل بدم و میگه امکان نداره قبول شی و....اما واقعا دلم میخواد درس بخونم و به ارزوهام برسم زندگیمم دوست دارم میدونمم الانم نتونم کاری برای خودم بکنم بعدا خیلی پشیمون میشم .... الانشم افسرده و گوشه گیر شدم چون اونی که میخواستم نشدم خودم از خودم واقعا بیزارم چون نه هدفی دارم نه انگیزه ای ...به نظرتون چیکار کنمم ؟!!

درس بخون نذار حسرتش به دلت بمونه . تهه تهش اگه موفق نشدی شهر خودت قبول شی بدون کنکورا رو میری دیگه

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راحت قبول میشی فقط دی وی دی های حرف اخر تهیه کن البته گرون هست ولی صد درصد قبولی .اگر زیر مجموعه های ...

نمی دونم باید از کجا شروع کنمم نظام قدیم هستم خودمم میخوام کنکور نظام جدید و بدم چجوری شروع کنم ؟؟؟

درس بخون تا بچه نداری بعدا سخت میشه. میشه ها ولی با بچه سخته. حتما درس بخون به حرف بقیه پشیزی اهمیت ...

مرسی 😍 انقدر که الان انرژی گرفتم دلم میخواد پرواز کنممم 😍😍😍

بنظر من فقط درس اینجوری ارزش هم بهت میدن هرجا که باشی 

اره میدونم فقط انرژی مثبت نداشتم اعتماد ب نفسمو کامل از دس داده بودم فک میکردم نشدنیه با کامنتایی که الان دارم میخونم یه عالمه شارژ شدم 😍😍😍

نمی دونم باید از کجا شروع کنمم نظام قدیم هستم خودمم میخوام کنکور نظام جدید و بدم چجوری شروع کنم ؟؟؟

فکر کنم تو یه ساعتی توندم نظام قدیم هم دوباره برا یال ۱۴۰۰میتونن امتحان بدن.زنگ بزن موسسه حرف اخر راهنماییت می کنن

حالا که اینقد برات مهمه حتما درست رو ادامه بده

و اگه همسرت نتونه درک کنه این خواسته ای مهم‌ شما رو،پس بدون‌ پشتت نیست

قرار نیست ازدواج ادم ها رو محدود کنه 

باید ازدواج جوری باشه که چهار نیاز رو رفع کنه

۱.نیاز جنسی

۲.نیاز عاطفی و محبت و ارامش روانی در کنار هم

۳.فرزند اوری 

۴.رسیدن به شکوفایی و کشف استعدادها

▂▃▅▇█▓▒░ أڱږ ڪښي خِؤآښٺ ݦثٌݪ:عَږۅُُښڪ بَأټ ږڣټآږ ڪݩہ—ټۅ:(آݩأبَِݪ): بَّآۺ💀🔥⛓️️ ░▒▓█▇▅▃▂
حالا که اینقد برات مهمه حتما درست رو ادامه بده و اگه همسرت نتونه درک کنه این خواسته ای مهم‌ شما رو، ...

میگه درس بخونی مدرکت میره بالاتر و من و نمیپسندی نه تنها راجب درس نظرش اینه بلکه کلا خوشش نمیاد من کاری بکنم یا هدفی داشته باشم سر این اخلاقشم همیشه مشکل داریم ولی خوب همش من کوتاه اومدم و از خواسته هام دست برداشتم