2821
2789
عنوان

بهش پیام بدم؟

318 بازدید | 25 پست

بچه ها من و نامزدم سی و شش روزه قهریم. خودم قهر کردم. چون خیلی دلخوریام از دستش زیاد شده بود. شرح مشکلاتمون تو‌ تاپیکای قبلی هست. انقدر مشکلاتمون زیاد بود که تصمیم گرفتم یه مدت جدا باشیم تا بتونم تصمیم بگیرم. این سی و شش روز هزار بار مردم و زنده شدم. عین احمقا صبح تا شب فال حافظ میگیرم. شدیدا احساس تنهایی میکنم. با اینکه رابطه ام با خونواده خودم خیلی خوبه ولی جای خالی اونو شدیدا حس میکنم. 

به خودم قول داده بودم نرم سراغش تا خودش بیاد و بهم قول بده که کمک میکنه همه چیو درست کنیم. 

هر چند خیلی بهم سخت گذشت اما تحمل کردم و بهش پیام ندادم.

ولی امشب دارم از دلتنگی میمیرم. از ساعت دوازده تا الان دارم یک سره گریه میکنم. دلم عشق میخواد. دلم میخوام دوباره دوستش داشته باشم. دلم میخواد دوباره کنار هم باشیم. ولی باز میترسم همه چی خراب شه. میگم این همه صبر کردی بازم صبر کن اگه بخواد خودش برمیگرده

خواهش میکنم درست راهنمایی کنین. شوخی و مسخره بازی رو ببرین تو یه تاپیک طنز. من الان انقدر حالم بده که حس میکنم تا صبح زنده نمیمونم. واقعا نمیبخشم کسی رو که بیاد پست بیخود بذاره

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم یه بار حرکت شمارو زدم برای ۶ روز اخرم خودم برگشتم 

الانم رابطم خوبه ولی اگر اون برمیگشت بهتر بود

بازم یه نسخه رو نمیشه برای همه پیچید

این زندگی منه پس هرکاری دلم بخواد باهاش میکنم 😎با افتخار فمینیسم😻
امم میدونی بنظر من اینکه مسابقه بذاری ببینی کی بیشتر از اون یکی طاقت دوری داره و پیام نمیده کار درست ...

مسابقه نیست. ببین میخوام یه بار هم که شده اون بیاد سمتم. میخوام ببینم هنوزم مثل اون اولا منو میخواد

نه اصلا پیام نده چجوری این همه مدل نیومده سراغت

یک هفته بعدش بهم پیام داد و گفت من خیلی وقته حس میکنم تو با دور بودن خوشحال تری پس به تصمیمت احترام میذارم

آخه این اواخر من مدام ناراحت بودم از کاراش و خیلی بهانه گیری میکردم

من یه دفه به شوخی قهر کردم بلند شد اومد دم در خونه زنگ زد گف بیا دم درم. بعد رفتم تو ماشین و دیدم کیک آبمیوه گرفته :) عاشق کیک آبمیوه م:) بغضم کرده و چشاش اشک جمع شده 

میگه وقتی قهر میکنی چه همینجوری باشه چه ناز چون نمیدونم چیکار کنم و بلد نیستم چیکار کنم از خودم بدم میاد و عصابم بهم میریزه خیلی :(

مسابقه نیست. ببین میخوام یه بار هم که شده اون بیاد سمتم. میخوام ببینم هنوزم مثل اون اولا منو میخواد

شاید الان اونم داره همینو میگه مث تو... 

پس یجورایی مسابقه میشه 

چیزی تو دلته ازش بپرس و بش بگو