2777
2789
عنوان

آرایش قدیمی

300 بازدید | 15 پست

ازین رژ قرمز پررنگا و یه چی تو مایه ها بازیگر و خواننده های قدیمی 

بنظرتون برا الان بده یا قشنگه 

راستی خیلیم به صورت من میاد

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با ارایش چشم ساده فقط ریمل و خط چشم خوبه

اره 😍 من بعصی وقتا یه سایه نارنجی هم میزنم نه خیلی تو چشم

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
فعلا ک با این ماسکا هیچی نزنیم بهتره😕 ولی هرچی بهت میاد بزن 

منظورم این بود که انقد قدیمی نباشه صایع شه که فک نکنم😁❤

نه اتفاقا چند وقت پیش تو لیست پرفروشترینای دیور یکی از همون قرمز جیغایی که تهش یه ذره به نارنجی میزنه دیدم

هنوز پرطرفداره

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
منظورم این بود که انقد قدیمی نباشه صایع شه که فک نکنم😁❤

نه ب نظرم گاها شیک هم هست ..

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

دوستان بیاید تاپیکم لطفا😔

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔