2777
2789
عنوان

شب حنا

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 40 پست

اووووووه چه قدر حساسی عزیزدلم پس هر کی شب عروسی لباس سفید بپوشه میخواد لج عروس و دربیاره ؟؟؟ عروس ک معلومه دیگه همه نگاها هم رو عروسه مطمئن باش بزار کل مهمونا قرنز بپوشن

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
خوب میکنی سگ محلشون نده.ای کاش اسکرین‌گرفته بودی.مادرشوهرت چطوره الان باهات؟؟

خوبه بد نیست ولی بخدا یجور حس تنفر دارم نسبت به همشون چون قبول داری بعضی چیزا اونم تو بهترین روزای زندگی آدم اگه بشکنه دیگه از دل آدم درنمیاد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اووووووه چه قدر حساسی عزیزدلم پس هر کی شب عروسی لباس سفید بپوشه میخواد لج عروس و دربیاره ؟؟؟ عروس ک ...

آره هرچی خوردم از دل نازک و حساسم بوده

خوبه بد نیست ولی بخدا یجور حس تنفر دارم نسبت به همشون چون قبول داری بعضی چیزا اونم تو بهترین روزای ز ...

میدونم‌میدونم‌بخدا درکت میکنم‌.منم جاریمو مثل خواهرم‌د ست داشتم خوب بودم‌فکر میکردم‌اونم خوبه،بعد دیدم‌همه فامیلای شوهرمم بهم میگن این از تو چشماش حسادت میباره تو متوجه‌نمیشی من اصلا باور نمیکردم چون خودم حسود نبودم.بعد کم کم‌دیدم نهههههه این نمیخواد چراغ خونه من روشن باشه،حرفایی بهم زده که دلمو کنده گذاشته کف دستم.منم دیگه الان ادم حسابش نمیکنم با نفرت نگاش میکنم میفهمم درکت میکنم دلم‌خیلی ازش شکسته

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩

آخه جاریم بخاطر یدونه لباس شب حنا و حساس بودن من کاری کرد که کم موند نامزدم ازم طلاق بگیره بعدشم یه مدتی متوجه شدم واسم دعا جدایی نوشته چقد آدم میتونه کثیف باشه 

اسی من جات بودم خیلی خونسرد رفتار میکردم ‌وبا لبخند میگفتم عه چه جالب اخه من میخوام لباسم زرد باشه ( یه رنگی میگفتم که فقط نتونن حرسمو درارن ) روزه  حنا هم یه لباسه ابی میپوشیدم ببینم برا دراوردنه حرصم لباس زرد پوشیدن یا نه 

کاربریه دومم هست                                                 صلوات شمارمو میگیرم دستم میام نی نی سایت                                       دنبال دعوایین درو بره من نیاین                                                     تاپیکایه باحال تگم کنید                                                طلاق کاره بدی نیست فرزندم طلاق بگیر                                                      دوستون دارم بوچ بوچ 
میدونم‌میدونم‌بخدا درکت میکنم‌.منم جاریمو مثل خواهرم‌د ست داشتم خوب بودم‌فکر میکردم‌اونم خوبه،بعد دی ...

منم سادم و حساس بخدا من اصلا حسود نیستم

منم سادم و حساس بخدا من اصلا حسود نیستم

میدونم از حرفات مشخصه چون خوبی باهات بد تا کردن اگه مثل خودشون رفتار میکردی جرات حرف زدن نداشتن.از خوبیه ادم‌سواستفاده میکنن بی شعورا

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩

گاهی میشینم گریه میکنم داغون میشم که چیکار کردن باهام تو بهترین روزای زندگیم که باید خوش میشد.دو روز تموم مثل مرده ها تو تخت بودم غذای درست و درمون نمیخوردم.هیچکس باور نکرد اون بهم فوش داده گفتن دروغ میگی میخوای زندگی جاریتو بهم بزنی بدترین حرفارو بهم زد گفت فک کردی دختر کی هستی من از تو خوشگلترم میپوشم چشتم درمیارم

2790
2778
2791
2779
2792