2777
2789
عنوان

شب حنا

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 40 پست
به به اسی آبی بپوشه جاریا دفامیل قرمز....شایدیه بازی دوستانه  استقلال پرسپولیسم کردن

😂😂😂😂😆😆😆والا بخدا. لج ادم‌درمیاد از اینجور ادمای بی فکراخه ادم دل تازه عروس و به درد میاره یکم‌انسانیت هم خوب چیزیه

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩
ببخشیدا ولی خر فرضت کردن یکم سر سنگین تر رفتار کن حساب کار دستشون بیاد

واقعا هم خر فرضم کردن تموم شد رفت پی کارش بخدا درد زیاده عروسی گذشته رفته الان نزدیک ۲ساله عروسی کردیم ولی جاریم یه بلایی سر آورد سر لباس

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂😂😂😂😆😆😆والا بخدا. لج ادم‌درمیاد از اینجور ادمای بی فکراخه ادم دل تازه عروس و به درد میاره یکم ...

خخخخخ اینجور ادما تو زندگی همه هس نامصب نسلشون منقرض نمیشه 🤣🤣🤣

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘

من شبش به همشون اس دادم گفتم هرچی دوس داشتین بپوشین اشکالی نداره راحت باشین من مشکلی ندارم.که جاریم پررو پررو گفت به تو ربطی هم نداره میپوشم

خخخخخ اینجور ادما تو زندگی همه هس نامصب نسلشون منقرض نمیشه 🤣🤣🤣

اره واقعانم یکیش هم جاریه من.من‌موندم دایناسورا با اون همه عظمتشون منقرض شدن بعد این حسودای زپرتی کی نسلشون ورمیاد خدا میدونه😂😂

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩
اره واقعانم یکیش هم جاریه من.من‌موندم دایناسورا با اون همه عظمتشون منقرض شدن بعد این حسودای زپرتی کی ...

خخخخخخ باید باهاشون ساخت .....من که زیر ذره بینم خواهر😂😂😂😂😂

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘

باهم بحثمون شد از دهنش هرچی در اومد گفت فوش داد گفت فک کردی کی هستی و الی آخر.اس هاشم پاک کرد از تلگرام نتونستم ثابت کنم همه منو مقصر دونستن که من آتیش بیار معرکه شدم.شب حنامم که اومدن خواهرشوهرم نرقصید و همشون  خشک برخورد کردن و حتی جاریم اومد تو پشتشو بهم کرد حتی تبریک نگفت سلام خواستم بدم روشو کرد اونور با عفاده نشست

خخخخخخ باید باهاشون ساخت .....من که زیر ذره بینم خواهر😂😂😂😂😂

اره دیگه باید بسوزیم و بسازیم😂😂منم بشدت درکت میکنم تو قوم شوهر جاری از همه نفرت انگیز تره یه دونش و دارم جای ده تا جاری وایساده عنتر ایکبیری

باهم بحثمون شد از دهنش هرچی در اومد گفت فوش داد گفت فک کردی کی هستی و الی آخر.اس هاشم پاک کرد از تلگ ...

چه کثافتیه هنوزم‌تحویلسون میگیری یا نه😡😡😠😠

چه کثافتیه هنوزم‌تحویلسون میگیری یا نه😡😡😠😠

نه بدم میاد ازش لانصب تلگرام اس ها رو میشه پاک کرد منم موندم تو کف هرچی فوش داده بود رو نتونستم به کسی ثابت کنم

نه بدم میاد ازش لانصب تلگرام اس ها رو میشه پاک کرد منم موندم تو کف هرچی فوش داده بود رو نتونستم به ک ...

خوب میکنی سگ محلشون نده.ای کاش اسکرین‌گرفته بودی.مادرشوهرت چطوره الان باهات؟؟

شب پاتختیم رو هم زهر مار کردن بخاطر جاریم چون باهاش قهر بودم واون حتی تو روز عروسی باهام حرف نزد تبریک نگفت منم دلم نخواست بهش دست بدم مادرشوهرم اینا داشتن خفم میکردن چرا دست ندادی عابرومونو بردی بعدشم زود رفتن پاتختیم رو ام زهرمار کردن من فقط بخدا قبل عروسی بعد عروسی فقط یه چشم اشک بود بخاطره یه لباس و یک عدد جاری حسود که فوش بارانم کرده بود

2790
2778
2791
2779
2792