2777
2789
عنوان

شوهراي شمام بي احساسن؟

192 بازدید | 20 پست

اوايل كه قهر ميكرديم من دلم تاب نمياورد

هي پيش قدم ميشدم واسه اشتي،اما الان سعي ميكنم بي اهميت باشم

ميگن انتظاراتونو بگين به شوهراتون من هزاربار گفتم و تاثير نداره

ما خانوما دوست داريم حرف بزنيم راجب ناراحتيمون

مثلا وقتي دلخورم نهايتش اينه واسه لمسم مياد سمتم

اصلا حررررفي نميزنه فكر ميكنه  بعدش همه چي حل شده و من خوبم ولي اينحوري نيست واقعا

الانم قهريم طبق معمول منو مقصر ميدونه،جاشو كرده 

واقعا از نفهمي اين مردا در عجبم

شوهر من کوه یخه موندم چجوری با این موندم جامون از اول جدا بود الانم با هم در حد نیاز یا دعوا حرف میزنیم قهرم نمیکنه کلا عنشو درآورده از بی احساسی

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من کوه یخه موندم چجوری با این موندم جامون از اول جدا بود الانم با هم در حد نیاز یا دعوا حرف میز ...

خیلی سخته اینجوری ما زنام متأسفانه بنده محبتیم من نمیدونم چرا خیلی ها به بلوغ فکری نرسیدن ازدواج میکنن زندگی یکی دیگه م خراب میکنن...

روزی به دخترم خواهم گفت اگر خواستی ازدواج کنی با مردی ازدواج کن که به جای مهمانی های احمقانه که مردان در یک طرف جمع میشوند و از سیاست و کار و فوتبال میگویند و زنان در طرفی دیگر جمع میشوند از مانیکور و انواع رژیم غذایی و جک ها و...صحبت میکنند تو را به دوچرخه سواری، کوهنوردی، تئاتر، کنسرت رفتن، به فیلم دیدن شعر و کتاب خواندن کافه رفتن و شب گردی های بی هوا سفر های بی هوا با کوله پشتی و عکاسی و نقاشی و سر به سر هم گذاشتن و دیوانه بازی هایی که...از از این دست زند. و آنقدر به با تو بودن ایمان داشته باشد که به تو احساس رفیق بودن بدهد نه تنها احساس زن بودن طوری که تمام دنیا به رفاقت و رابطه تان حسودی شان شود آن وقت شاید زمان مناسبی رسیده که تن به ازدواج دهی  وگرنه هیچ گاه به ذهن زیبایت خطور نکند که آرامش را در میان دست هایی خواهی یافت که تو را فقط زن میداند زن...
شوهر من کوه یخه موندم چجوری با این موندم جامون از اول جدا بود الانم با هم در حد نیاز یا دعوا حرف میز ...

ميدوني مشكل از خانوادست

اينجوري بزرگ شدن كه مرد غرور داره زن نداره

مرد فلان زن بيسار

واقعا خسته ميشم گاهي از اينكه دارم ميگم و نميفهمه بازم

خیلی سخته اینجوری ما زنام متأسفانه بنده محبتیم من نمیدونم چرا خیلی ها به بلوغ فکری نرسیدن ازدواج میک ...

شوهر من از بلوغ گذشته دیگه داره به پیری میرسه منم دیگه بی احساس شدم انقدر این بشر خنثی بوده

آره واقعا بی احساسن چرا چون به گفته خودشون مسولیت بزرگی رو دوششنه و وقت این کارا رو ندارن 

شوهر من دير رفت سربازي الان سربازه اما مثل كارمندا صب ميره ظهر مياد 

يه دختر ١٠ماهه دارم

نه با اون درست حسابي بازي ميكنه نه با من مث ادم حرف ميزنه

نه تو خونه كمك ميكنه ،بدتر ميريزه 

بيشتر اوقاتم يا خوابيده يا با تو اينستا ميچرخه

ميدوني مشكل از خانوادست اينجوري بزرگ شدن كه مرد غرور داره زن نداره مرد فلان زن بيسار واقعا خ ...

آخه شوهر من غرورم نداره یه جوره عجیبی بیعاره بیخیال دنیام منفجر بشه این بشر دایورته همه چی براش

يني هميشه جدا ميخوابيدين؟چرا؟!

اون رو تخت سختش بود من روی زمین بعدم تصادف کردیم ریه هاش آسیب دید خر خر میکنه دیگه کلا قید همو زدیم اون پهن میشه وسط هال روی زمین میخوابه منم با بچه ها روی تخت

بله گلم منم با توهمدردم خودمو جر دادم انتظاراتمو گفتم ولی انگار توگوشش زنبور وزوز میکنه بیخیال زدم ب ...

ادم چطور بيخيال بشه؟؟؟وقتي خودش به دلخواه خودش رفتار ميكنه ولي تو بايد مطابق ميل اون باشي😞دارم افسرده ميشم واقعا از چيزي كه ميخواستم باشم هميشه خيلي دورم خيلي

اون رو تخت سختش بود من روی زمین بعدم تصادف کردیم ریه هاش آسیب دید خر خر میکنه دیگه کلا قید همو زدیم ...

اين چه زندگيه؟؟حالم بهم ميخوره از اسن تعهده مزخرف كه بايد كل عمرتو هدر كني واسه اين روزا

بهاطر بچه همش تحمل ميكنيم و كوتاه ميايم تهش همون بچه هام  پسمون ميزنن