2777
2789
هیییی روزگار.. یادش بخیر من سال ۹۲لباسشویی ال جی خریدم ۱ونیم.. چای ساز وغذاسازوساندویچ ساز و قهوه ...

واقعا بی انصافا که انقدر زندگی رو برای جوونا سخت کردن ، خانواده ها از ازدواج بچه هاشون وحشت میکن جای اینکه خوشحال شن 

خدا ازشون نگذره 

باعث و بانی این همه گرونی و بدبختی مردم از روی زمین محو شه الهی امین

نه عزیزم کاملا کافیه و اندازه اس تازه سبزی خرد کن هم استفاده نداره الان بیرون سه سوت خرد میکنن بهت م ...

اره اینم‌شاید حذف کردم

لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شنیدم لباسشویی پاکشوما خیلی خوبه.یخچالم مامانمینا ۴ساله هیمالیا دوقلودارن خیلی خوبه اصلا اذیت نکر ...

منم لباسشویی پاک شوما و یخچال جنرال تلوزیون دوو رو شنیدم تعریف کردن ک خوبه تازه موتور لباسشویی کره ایه ن ایرانی

من کلن برقیام قراره یخچال تلوزیون لباسشویی ابمیوه گیری جارو برقی چایی ساز اسنک ساز همزن برقی اتو و س ...

سشوار مگه تو خرید عروس نیست؟؟

راستی پنکه کاربرد داره ؟

جای اینا گوشتکوب برقی بگیر خیلی کهربرد داره مخصوصا وقتی نی نی دار بشی

😍😍😍
ببین یه آبمیوه گیر و مایکروفر و چرخگوشت (که اگ استفاده نمیکنی ک هیچ) با اتو و جارو برقی لازمت میشه ب ...

میدونی ما رسم داریم جهیزیه ک ببریم کل فامیل از هر دو طرف بیان ببینن منم میگم میخام بگم دعوت جهاز دیدن و نیان ولی میگم اخرش حرف میزنن 

کلیییی هم ببری اخرش میگن فلان چیزو نداشت نمیدونم چرا مردم ما اینطورین

من کلن برقیام قراره یخچال تلوزیون لباسشویی ابمیوه گیری جارو برقی چایی ساز اسنک ساز همزن برقی اتو و س ...

خداییش اسنک ساز،وپنکه😑و سبزی خرد کن میخای چیکار!

الان ک هیچکس ازپنکه استفاده نمیکنه دیگ تکنولوژی کولر هست😂

سبزی خرد کنم نمیخرن چون قرارنیست مثل قدیما بشینی سبزی یه ایلو بخری خرد کنی سرخ کنی الان بترکونی یکم سبزی وا سمصرف دونفرتون میخری ک اونو میشه هم با دست خورد کرد هم داد بیرون همم با غذاساز میشه خورد کرد

من شنیدم لباسشویی پاکشوما خیلی خوبه.یخچالم مامانمینا ۴ساله هیمالیا دوقلودارن خیلی خوبه اصلا اذیت نکر ...

اره تی وی ما ال جی بعد از ۵سال لامپ تصویرش یهو سوخت ۱ میلیون خرجش شد😑

تازه الان مارک های خارجی خیلیاشون تقلبی شده.همسایه ی بابامینا تو کار اینجور وسیله هاست میگفت رو جنس ایرانی برمیدارن لیبل تل جی سامسونگ بوش میزنن میفروشن خیلی جاها

😍😍😍
میدونی ما رسم داریم جهیزیه ک ببریم کل فامیل از هر دو طرف بیان ببینن منم میگم میخام بگم دعوت جهاز دید ...

ببین من خودمم میخام همینارو بخرم فقط ولی مارکای خوب ،چکار داری چیزای بیخودی بخری که لازمت نشه، بجای پول اونا وسایلایی که لازم داری مارک های معروف بخر

سشوار مگه تو خرید عروس نیست؟؟ راستی پنکه کاربرد داره ؟ جای اینا گوشتکوب برقی بگیر خیلی کهربرد داره ...

ما رسم داریم همه چیو دو طرفه بگیریم اون برا من من برا اون

پنکه رو هم مامانم میگه بگیر ک مهمون برات اومد تو اتاق بخابه راحت باشه چون ما اجاره میریم شاید کولر فقط تو هال و خنک کنه برا همین فقط میگیرم 

ما رسم داریم همه چیو دو طرفه بگیریم اون برا من من برا اون پنکه رو هم مامانم میگه بگیر ک مهمون برات ...

جدییی 

چه رسم باحالی دارین اسی

البته تو سایت زیاد دیدم پنکه گرفتن ولی کاربردشو تاحالا دقت نکرده بودم .اخه تو اتاق ها هم دریچه ی کولر هست🤔🤔

😍😍😍
ما رسم داریم همه چیو دو طرفه بگیریم اون برا من من برا اون پنکه رو هم مامانم میگه بگیر ک مهمون برات ...

حداییش من ک الانا اصن ندیدم کسی بره خونه ی تازه عروس داماد بمونه وبخابه.بعد من واس خودم یه قانونی دارم اینک موقع خرید جهیزیه باخودم میگم  اگر قراره وسیله ای سالی یبار مورد استفادم قراربگیره،پدرومادرمو مجبور ب خریدشون نمیکنم اصلاا.خودمونم بعدا تو زندگی میتونیم تهیش کنیم