2777
2789
الهی که خوشبخت باشید ، واقعا واقعا الان خیلی سخته   بخدا بهترین مارک هم ارزش این همه هزین ...

مرسی همچنین شما

چاره چیه مجبور نبودم صدسال پدرمادرمو زیر قرض نمیبردم بااین قیمتا خدا لعنتشون کنه

لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگی وسایل برقی بجز چیزای بزرگ و ملومه دیگه چی نیازه؟

اخه بستگی به استفادهدات داره 

من اهل کیک بودم برام همزن برقی مهم بود ، اهل غذای فانتزیربودم ساندویچ ساز خیلی بدردم میخوره ولی شاید ابن دو تا بدردت نخوره من آسیاب برقی مصرف نمیکنم ، از پلوپز خوشم نمیاد ، آبمیوه گیریم کلا دو بار مصرف کروم بجاش آب پرتقال گیریم خیلی مصرف میشه 

چایی ساز عصای دستمه 

خرد کن و چرخ گوشت و این چیزا رو مصرف ندارم 

سرخ کن هم همینطور کلا بی استفاده اس 

یه ماکروفر ساده دارم با یه مارک غیر معروف 

بجاش اتو خوب بگیر اگر اهل لباس صاف و صوفی 

چرخ خیاطی نیاز نداشتم چون بلد نیستم کار کنم 

غلط میکنن اگه شعور داشته باشن میفهمن ک دیگه نمیشه یخچال هشتاد تومنی سامسونگ و ظرفشویی بوش سی تومنی و ...

مشکل همینه ک مردم ما عقلشون ب چششونه

اخه بستگی به استفادهدات داره  من اهل کیک بودم برام همزن برقی مهم بود ، اهل غذای فانتزیربودم سا ...

چرخگوشتی نیاز نیست بگیرم واقعا؟

راستی اتو پرس و بخار شور هم پول اضافه اس ، بخدا یه اتوی خوب معمولی از همه چی بهتره 

من کلن برقیام قراره یخچال تلوزیون لباسشویی ابمیوه گیری جارو برقی چایی ساز اسنک ساز همزن برقی اتو و سشوار و پنکه سبزی خردکن باشه

چیز دیگه نه همش فک میکنم کمه

من کلن برقیام قراره یخچال تلوزیون لباسشویی ابمیوه گیری جارو برقی چایی ساز اسنک ساز همزن برقی اتو و س ...

ماکروفر هم هست یادم نبود

سال ۹۴  یخچال ساید بلومبرگ ۶۷۰۰  ظرف شویی ۲۴۰۰ لباسشویی ۲۵۰۰ (شایدم با ظرف شویی جابه جا ...

هیییی روزگار..

یادش بخیر من سال ۹۲لباسشویی ال جی خریدم ۱ونیم..

چای ساز وغذاسازوساندویچ ساز و قهوه جوش و مایکروویو و همزن برقی و اتو وجاروبرقی و چرخگوشت و سرخکن و سرویس قابلمه مارک و لباسشویی همشونم مارک خوب مثل دلونگی و جانسون و کنوود و ال جی خریدم کلش شد ۵ونیم...

قشنگ یادمه سرخکن دلونگی خریدم از این چرخشی ها ۴۹۰ تومن😭😭😭😭

الان خدامیدونه چنده..

یخچال فریزر ال جی از این کوتاه پهنا خریدم ۵تومن😭😭سال ۹۵

😍😍😍
من کلن برقیام قراره یخچال تلوزیون لباسشویی ابمیوه گیری جارو برقی چایی ساز اسنک ساز همزن برقی اتو و س ...

نه عزیزم کاملا کافیه و اندازه اس تازه سبزی خرد کن هم استفاده نداره الان بیرون سه سوت خرد میکنن بهت میدن

من شنیدم لباسشویی پاکشوما خیلی خوبه.یخچالم مامانمینا ۴ساله هیمالیا دوقلودارن خیلی خوبه اصلا اذیت نکرد.

ایناییم ک میگن تل وزیون ال جی ،من هم مادربزر گمینا هم عمومینا ال جی دارن ولی اصلا راضی نیستن در مقاییه با کیفیت صدا بخصوص وتصویر سامسونگ خیلی بالاتره. ولی الان اصلا فرقی نمیکنه چون نمیتونید اینارو بخرید.تلوزیون  ایرانیم شنیدم دوو خوبه.ولی حقیقتا دیگ این گرونیا تنهاخوبیی ک داره این ک دیگ عروس دومادا دنبال تجملات و خرید خرت و پرت و چیزای اضافی نخواهند بود دیگ خونه رو سمساری نمیکنن هرچیزی ک میخرن با عنوان کارراه انداز میگیرن

بنظرم هزینه ایی که بابت وسایل برقی بلااستفاده بدی رو بزار روی مبلمانت و یه مبلمان خوب بردار که هم چو ...

مبلمام و گرفتم برقیام مونده