2381zarii مدیر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 1537 عنوان جهیزیه | مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 73 پست خانوما برا جهیزیه یخچال و تلوزیون و لباسشویی چه مارکی و چ قیمتی گرفتین؟ لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰 1399/07/22 | 01:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
موآناممممممممم عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 116 بله مام با تحقیقات زیاد ب این نتیجه رسیدیم ک نمیشه این مارکارو گرفت یخچال قیمت کردم۸۵ملیون کی نامزد کردین عزیزم؟
2381zarii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 1537 من گ همشو میخوام ایرانی بردارم واقعا میشه مسخرمون نمیکنن من میترسم پشت سرم یخندن بهم لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰
موآناممممممممم عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 116 واقعا میشه مسخرمون نمیکنن من میترسم پشت سرم یخندن بهم بابا ول کن حرف کردمو چرا انقد خودتو ناراحت میکنی هرچقدر ک وسعتون میکشه بخر
sog_and عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 159 واقعا میشه مسخرمون نمیکنن من میترسم پشت سرم یخندن بهم غلط میکنن اگه شعور داشته باشن میفهمن ک دیگه نمیشه یخچال هشتاد تومنی سامسونگ و ظرفشویی بوش سی تومنی و....خرید
eshghduni عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 6715 بنظرت تو اینگرونی خارجی بگیرم یا ایرانی هرچند شاید بتونم فقط یخچالم و خوب بردارم ک خراب نشه دو سال ... عزیزم اول از همه توانایی مالیت رو در نظر بگیر دوم این که الان یخچال اسنوا واقعا کارش خوب بوده مادر من الان ۴ سال سایدش رو خریده خیلی راضیه سوم اینکه کلا وسایل اضافی اصلا نخر سرخ کن ، چرخ گوشت ، و چیز هلیی شبیه به این اصلا استفاده ندارن هزینه نکن
emaaaaaa عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 2000 سال ۹۴ یخچال ساید بلومبرگ ۶۷۰۰ ظرف شویی ۲۴۰۰ لباسشویی ۲۵۰۰ (شایدم با ظرف شویی جابه جا ... منم۹۳ و۹۴ خریدم ولی جاروبرقی بوش خریدم ۸۰۰۰۰۰ اون زمان تلویزیونم ۶۵ اینچ ۱۰میلیون
2381zarii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 1537 سال ۹۴ یخچال ساید بلومبرگ ۶۷۰۰ ظرف شویی ۲۴۰۰ لباسشویی ۲۵۰۰ (شایدم با ظرف شویی جابه جا ... خوشبحالت الان با۱۰۰میلیونم نمیتونی همبنارو بخری لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰
eshghduni عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 6715 منم۹۳ و۹۴ خریدم ولی جاروبرقی بوش خریدم ۸۰۰۰۰۰ اون زمان تلویزیونم ۶۵ اینچ ۱۰میلیون خب اینچ تی وی خیلی بزرگتره من سونی ۴۸ خریده بودم البته همسرم خرید من جارودبرقی فلیپس خریدم الته چون من یه سری برقیا رو با هم خریدم واقعا تک تک یادم نییت چند بودن
2381zarii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 1537 عزیزم اول از همه توانایی مالیت رو در نظر بگیر دوم این که الان یخچال اسنوا واقعا کارش خوب بوده ... دیگ خودمم بخوام نمیتونم اضافه چیزی بخرمیخچال قیمت کردم۸۵ارزونترش۵۰ادم شوکه میشه شب میخابی فردا ک بیدار میشی همه چیز دو برابره لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰
eshghduni عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 6715 خوشبحالت الان با۱۰۰میلیونم نمیتونی همبنارو بخری الهی که خوشبخت باشید ، واقعا واقعا الان خیلی سخته بخدا بهترین مارک هم ارزش این همه هزینه رو نداره ولی مملکت وقتی بی صاحب و بی در و پیکر باشه باید پول چندین ماه کار کردن رو بدی دو تیکه وسیله بخری
emaaaaaa عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 2000 واقعا میشه مسخرمون نمیکنن من میترسم پشت سرم یخندن بهم عزیزم هر چی بگیره حرف میزنن من کلی جهاز خریدم زیاد به مقدار و تعداد میگم آخرشم گفتن فلانی یعنی یکی دیگه مثل تو زیاد نخریده که شلوغش کنه مفید و خوب خریدهههههه
2381zarii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 1537 عزیزم اول از همه توانایی مالیت رو در نظر بگیر دوم این که الان یخچال اسنوا واقعا کارش خوب بوده ... میشه بگی وسایل برقی بجز چیزای بزرگ و ملومه دیگه چی نیازه؟ لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰
موآناممممممممم عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 116 میشه بگی وسایل برقی بجز چیزای بزرگ و ملومه دیگه چی نیازه؟ منم جهازمو گرفتم کم مونده البته من پارسال عقد کردم ،کی عقد کردی تو؟