2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت تو این‌گرونی خارجی بگیرم یا ایرانی هرچند شاید بتونم فقط یخچالم و خوب بردارم ک خراب نشه دو سال ...

عزیزم اول از همه توانایی مالیت رو در نظر بگیر 

دوم این که الان یخچال اسنوا واقعا کارش خوب بوده مادر من الان ۴ سال سایدش رو خریده خیلی راضیه 

سوم اینکه کلا وسایل اضافی اصلا نخر 

سرخ کن ، چرخ گوشت ، و چیز هلیی شبیه به این اصلا استفاده ندارن هزینه نکن

سال ۹۴  یخچال ساید بلومبرگ ۶۷۰۰  ظرف شویی ۲۴۰۰ لباسشویی ۲۵۰۰ (شایدم با ظرف شویی جابه جا ...

منم‌۹۳ و۹۴ خریدم ولی جاروبرقی بوش خریدم ۸۰۰۰۰۰ اون زمان تلویزیونم ۶۵ اینچ ۱۰‌میلیون

سال ۹۴  یخچال ساید بلومبرگ ۶۷۰۰  ظرف شویی ۲۴۰۰ لباسشویی ۲۵۰۰ (شایدم با ظرف شویی جابه جا ...

خوشبحالت الان با۱۰۰میلیونم نمیتونی همبنارو بخری

لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰
منم‌۹۳ و۹۴ خریدم ولی جاروبرقی بوش خریدم ۸۰۰۰۰۰ اون زمان تلویزیونم ۶۵ اینچ ۱۰‌میلیون

خب اینچ تی وی خیلی بزرگتره من سونی ۴۸ خریده بودم 

البته همسرم خرید 

من جارودبرقی فلیپس خریدم الته چون من یه سری برقیا رو با هم خریدم واقعا تک تک یادم نییت چند بودن 

عزیزم اول از همه توانایی مالیت رو در نظر بگیر  دوم این که الان یخچال اسنوا واقعا کارش خوب بوده ...

دیگ خودمم بخوام نمیتونم اضافه چیزی بخرم

یخچال قیمت کردم۸۵ارزونترش۵۰ادم شوکه میشه شب میخابی فردا ک بیدار میشی همه چیز دو برابره

خوشبحالت الان با۱۰۰میلیونم نمیتونی همبنارو بخری

الهی که خوشبخت باشید ، واقعا واقعا الان خیلی سخته 

بخدا بهترین مارک هم ارزش این همه هزینه رو نداره ولی مملکت وقتی بی صاحب و بی در و پیکر باشه باید پول چندین ماه کار کردن رو بدی دو تیکه وسیله بخری 

واقعا میشه مسخرمون نمیکنن من میترسم پشت سرم یخندن بهم

عزیزم هر چی بگیره حرف میزنن من کلی جهاز خریدم زیاد به مقدار و تعداد میگم آخرشم گفتن فلانی یعنی یکی دیگه مثل تو زیاد نخریده که شلوغش کنه مفید و خوب خریدهههههه

عزیزم اول از همه توانایی مالیت رو در نظر بگیر  دوم این که الان یخچال اسنوا واقعا کارش خوب بوده ...

میشه بگی وسایل برقی بجز چیزای بزرگ و ملومه دیگه چی نیازه؟