2777
2789
عنوان

شوهرم و من....

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 64 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزار ویکبار یا ودود بگو و با وضو رو ب قبله 11 بار سوره ضحی ب نیت عزیز شدن پیش همسر بخوان سوره مزمل ب ...

پریودم 

خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
آره برام دعا کنید امروز همه جارو بهم زدم پیدا نکردم

وای میدونم داری چی میکشی گلم من یه بار عکسم گم شده بود داشت منو جررر میداد.....ب خدا توکل کن نذر کن 

من و خاهرم ازین کاربری دوتایی استفاده میکنیم چون من تعلیق شدم  

نترس بسپارش به خدا از خدا بخواه کمکت کنه 

خدا کمکم کنه دارم به ته خط میرسم 

خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
آره برام دعا کنید امروز همه جارو بهم زدم پیدا نکردم

عزیرم تو کیفی چیزی نذاشتی کجا بردی خونه کسی جا نذاشتی پشت کمد همه جا رو بگرد

برا سلامتی خانواده من و خودت ی صلوات بفرس ،😚خدایا کمکم کن سربلند بشم

چه دلیل مسخره ای 🙄🙄🙄اصلا پخش بشه خوبه شوهرت میدونه تو کاری نکردی گم شده ..‌بعدم الان کسی فیلم عروسی پخش نمیکنه که مثل قدیما آ ن موقع هیچی نبود تو فضای مجازی الان همه عکس و ویدئو میزارن از عروسی هاشون عادی شده 😁

وای میدونم داری چی میکشی گلم من یه بار عکسم گم شده بود داشت منو جررر میداد.....ب خدا توکل کن نذر کن& ...

هزارتا نذر  کردم دوروزه کارم شده گریه مریض شدم 

عزیرم تو کیفی چیزی نذاشتی کجا بردی خونه کسی جا نذاشتی پشت کمد همه جا رو بگرد

کل وسیله هارو ریختیم بیرون نبود 

چه دلیل مسخره ای 🙄🙄🙄اصلا پخش بشه خوبه شوهرت میدونه تو کاری نکردی گم شده ..‌بعدم الان کسی فیلم عرو ...

نه توروخدا اینا فوق العاده تعصبی ان 

پریودم 

باش اشکال نداره برای پیدا شدن اشیا گمشده ی مقدار پول وی تکه نان بذار لای سوره یوسف سریع پیدا میشه منم اینو از نی نی سایت دیدم هروقت وسایلم گم میکنم سریع اینکا. انجام میدم زود پیدا میشه