2777
2789
عنوان

شوهرم و من....

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدم اینجور مواقع میبره کم میاره میدونم گلم....من واست صلوات میفرستم حتما

مرسی عزیزم دیگ دیوونه شدم فقط پخش نشه ک بدبخت ام میکنه

خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده

از من دستش خورده حذف شدن کلی غصه خوردم کاش از توام مثل من شده باشه برات بهتره

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
آرامش خودت حفظ کن طلای جاریم گمشده بود من بهش گفتم ک ی مقدار پول و نون بذا. لای سوره یوسف بعداز 2 رو ...

نیتی چیزی نداره فقط نون و پول بذارم 

خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
مرسی عزیزم دیگ دیوونه شدم فقط پخش نشه ک بدبخت ام میکنه

ببین انا لله و انا الیه راجعون همش بخون و بگرد

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
از من دستش خورده حذف شدن کلی غصه خوردم کاش از توام مثل من شده باشه برات بهتره

چی

آرامش خودت حفظ کن طلای جاریم گمشده بود من بهش گفتم ک ی مقدار پول و نون بذا. لای سوره یوسف بعداز 2 رو ...

فقط بعداز پیدا شدن گمشده اون پولی ک لای قرآن گذاشتید بندازید تو صندوق صدقه ونون رو هم بندازید تو آب جاری

خب ب نیت پیدا شدن فیلم عروست بذار مطمن باش پیدا میشه چن روز گمشده

دوروزه امروز مطمئن  شدم خونه نیست چون کل وسیله از اول ریختم

چی

فیلما عروسیم حذف شدن میگم انشالله از توام عین من شدن