2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی کی داشته تا حالا

593 بازدید | 40 پست

من چن وقت پیش ی دونه های کوچیکی دیدم روی لبهای خارج از واژنم الان همونا خیلی بزرگ شدن و چن تا دیگع هم اضافه شده ولی نه درد دارم نه خارش نه سوزش

همون اول رفتم دکتر گفت اینا چیزی نیست الان دوباره استرس گرفتم فردا میخام برم دکتر

کسی تجربه ای نداره؟

از رابطه منتقل میشه؟

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

اسی مهربون ببخشید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5209620/بنظرتون-داره-خیانت-می-کنه?postId=159370360
بچه ها تو رو خدا گزارش بزنین برام شوهرم ببینه برام شر میشه

اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیینا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف.  ماتَـرَکْناکَ_یابـن_الْحُـسـَـین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی مهربون ببخشید https://www.ninisite.com/discussion/topic/5209620/بنظرتون-داره-خیانت-می-کنه?post ...

زدم

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

عزیرم من حدود 10 سال قبل دچارش شدم. درد وحشتناک داره. و تمام.... پر شده بود که تو یه روز 3 تا دکتر رفتم. 15 ردز درگیر شدم و خیلی درد داشتم و همش گریه و داد و فریاد میکردم از درد.بسیااااااار وحشتناکه. خدا کنه واسه شما اون نباشه. حتما حتما برو دکتر. خیلی مشکل سازه

خدایا قسمت میدم به عظمتت.🌷🙏حتی اگه شده ثانیه ای من زودتر از همسرم و فرزندم بمیرم.هیچوقت داغ همسر و فرزندم و به من نشون نده.خدایا شکرت بخاطر داشتن همسرم که فرشته ای روی زمین 💕💞💕💞

زگیل تناسلی اول ازرابطه 

بعدممکنه ازژلیت مشترک والوده.

لباس زیروحوله کثیف والوده.

استخرالوده باشه.

بسته به سیستم ایمنی بدن میزنه بیرون وزیادمیشه.

به روش فریزمیسوزننش 

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!
عزیرم من حدود 10 سال قبل دچارش شدم. درد وحشتناک داره. و تمام.... پر شده بود که تو یه روز 3 تا دکتر ر ...

من الان دوماهه این مشکلو دارم ولی هیچ دردی نداشتم

بخدا دارم میمیرم از استرس

نشونه هاش چیع چ شکلی ان؟

از رابطه منتقل میشه مخاط به مخاط میخوره و یه باکتریایی رشد پیدا می‌کنن در پوست راه جلوگیری استفاده از کان دومه ولی الان بری یا پماد و محلول میده شدید باشه میگه بسوزونم که سوزندون اشتباههه باعث پخشش میشه یه روش دیگه اومده لیزع منجمد می‌کنه اون خوبه

از رابطه منتقل میشه مخاط به مخاط میخوره و یه باکتریایی رشد پیدا می‌کنن در پوست راه جلوگیری استفاده ا ...

اینا خیلی ریز بود همونجا دکتره گفت هیچی نیست😭اگ زودتر میفهمید بهتر بود اگ سرطان بگیرم چی😭