2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی کی داشته تا حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 40 پست
از رابطه منتقل میشه؟

من چند سال قبل گرفتم با اون شوهر عوضیم که بودم. و همه متخصص ها نظرشون این بود که این بیماری از مرد منتقل میشه. اول شغل اون اشغال و میپرسیدن بعد هم از نظر اخلاقی ازم سوال کردن که رابطه با کسی داره یانه. من از اون گرفتم. این بیماری از مرد منتقل میشه معمولا. یا شغل کثیف و الوده داشته باشن و نظافت شخصیشون درست نباشه یا رابطه با...... 

خلاقه امیدوارم کسی تجربه ش نکنه. البته از اون جدا شدمااااااااا نکبت وووو

خدایا قسمت میدم به عظمتت.🌷🙏حتی اگه شده ثانیه ای من زودتر از همسرم و فرزندم بمیرم.هیچوقت داغ همسر و فرزندم و به من نشون نده.خدایا شکرت بخاطر داشتن همسرم که فرشته ای روی زمین 💕💞💕💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا خیلی ریز بود همونجا دکتره گفت هیچی نیست😭اگ زودتر میفهمید بهتر بود اگ سرطان بگیرم چی😭

نه عزیزم نگران نباش تا کوچیکن دکتر برو با پماد یا محلول یا انجماد درسش می‌کنه به سرطان فک نکن اصلا 

با اجازه اسی

بچه ها منم دو سه دونه اطراف معقدم دارم 

گاهی میخاره ولی دیگه درد و سوزش نداره 

بنظرتون زگیل تناسلیه ؟

کسی تاحالا مثه من بوده اطراف معقدش 

چکار کنم ؟

همسرمم نداره اما روی ران ش یه زگیل داشت خودش دستکارب کرد حالا ممکنه از اون باشه 

ببخشید اسی من منظورم شما نیستین 

ولی این پو رن استارا که با هزار نفرن چرا هیج وقت زگیل نمیگیرن

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
من الان دوماهه این مشکلو دارم ولی هیچ دردی نداشتم بخدا دارم میمیرم از استرس نشونه هاش چیع چ شکلی ا ...

ببین من یه روز بیدار شدم دیدم چندتا دونه مثل تاول سوختگی زده. تا ظهر یه هو دیدم کل اونجام پرشد و درد و سوزش فوق وحشتناک داشت در حدی یه قدمم نمیشد راه برم و کل روز و با ماشین از این دکتر به اون دکتر. اخرش یه دکتر زنان خییییلی مسن تشخیص داد. بهم پماد بیحسی داد اول میزدم روشون بی حس بشه بعد دارو میزدم. بعد از 15 روز درست شد. پس از شما این نیست. خیالت راحت

خدایا قسمت میدم به عظمتت.🌷🙏حتی اگه شده ثانیه ای من زودتر از همسرم و فرزندم بمیرم.هیچوقت داغ همسر و فرزندم و به من نشون نده.خدایا شکرت بخاطر داشتن همسرم که فرشته ای روی زمین 💕💞💕💞
ببخشید اسی من منظورم شما نیستین  ولی این پو رن استارا که با هزار نفرن چرا هیج وقت زگیل نمیگیرن

اونا هیچکدوم سالم نیستن. مطمین باش که انواع بیماری ها را دارن.

من چند سال قبل گرفتم با اون شوهر عوضیم که بودم. و همه متخصص ها نظرشون این بود که این بیماری از مرد م ...

عزیزم از ازدواج مجداد راضی هستین؟

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
اونا هیچکدوم سالم نیستن. مطمین باش که انواع بیماری ها را دارن.

پوستا سفید شفاف 😶