عزیزم شما باردار شدین😍😍 خیلی براتون خوشحال شدم میشه بگین چه کار هایی انجام دادین منم آندومتریوز و ...
سلام عزیزم من هم اندومتریوز گرید 4 دارم ذخیره تخمدانم هم یکه برا همین دکترم جراحی نمیکنه چون ذخیره کمتر میشه ولی برام با اسکلروتراپی یه کیست و سوزوند سه تا امپول دیفرلین تجیز کرد گفت ده روز بعد از سومی برم پیشش یه سری قرص و مکمل هم دو ماهه میخورم شما چی کار کردین؟
داشتم تو نت درمورد دکتر جواهری سرچ میکردم که به تاپیک شما برخوردم بعد تاپیک هاتون رو خوندم اصلا انگار خود من بودید تمام چیزایی که تعریف کردید منم عین شما لاپاراسکوپی کردم با هزار دل و امید سال 97 و بعد بهم گفتن دوتا لوله هات بسته هست و باز نشده هرکار کردیم و آندومتریوز هم داری و باید آی وی اف بشی یادم نمیره چقد توی بیمارستان اشک ریختم جوری که نفسم درنمیومد از ناراحتی، بعد از اون تخمک کشی هم شدم و یبار آی وی اف هم کردم پارسال ولی نگرفت، الانم دوتا جنین بیشتر ندارم، دیدم شما باردار شدید بخدا خیلی خوشحال شدم و خودم هم یخرده امیدوار شدم ان شالله خدا براتون نگهش داره ازتون میخوام شما که با من همدرد بودید بهم بگید چیکار کردید باردار شدید و کدوم دکتر رفتید؟ عزیزم خواهش میکنم پیامم رو دیدید جواب بدید چون واقعا درمونده هستم و نمیدونم باید چیکار کنم امیدی برام نمونده دیگه😔😔
سلام عزیزم خوبید؟ داشتم تو نت درمورد دکتر جواهری سرچ میکردم که به تاپیک شما برخوردم بعد تاپیک هاتون ...
سلام عزیزم اره با وجود بسته بودن دوتا لوله و ناامیدی قطعی از دکتر در کمال ناباوری و غیرمنتظره بودن ، علی اصغر امام حسین معجزه کرد 😭فقط امام حسین و به علی اصغرش قسم بدید همین 😭😭