بارانعاشقی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 3824 عنوان پول 120 بازدید | 11 پست بچه ها سهامم رو فروختم برداشت وجه زدم پول بیاد تو حسابم از تو پرتفوی پول رو برداشت کرده ولی هنو نیومده به حسابم اگه میدونید کمکم کنید شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 1399/07/21 | 18:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بارانعاشقی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 3824 مال منم هنوز نریختن بعد از یه ماه چیکار باید بکنم من همیشه تا برداشت وجه میزدم میومد حسابم این اولین باره دیر شده شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه
بارانعاشقی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 3824 چطوری فروختی چند فروختی توزوخدا بگو منم دلم میخواد بفروشم من نمیدونم سهام شما چیه من چن تا عرضه اولیه ها رو که داشتم فروختم پولش رو لازم داشتم شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه
بارانعاشقی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 3824 سهام بورس یا سهام عدالت منظورته؟؟ سهام بورس شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه
taaaraaanooom عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 10611 سهام بورس اگه امروز فروختی امروز درخواست دادی ۴۸ ساعت طول میکشه تو حسابت بیاد همونلحظه از پرتفوی ت کممیشه
بارانعاشقی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 3824 اگه امروز فروختی امروز درخواست دادی ۴۸ ساعت طول میکشه تو حسابت بیاد همونلحظه از پرتفوی ت کم ... نه زده بود 21 ام پول میاد تو حسابم ولی هنو نیومده دو روز پیش درخواست دادم شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه
taaaraaanooom عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 10611 نه زده بود 21 ام پول میاد تو حسابم ولی هنو نیومده دو روز پیش درخواست دادم حسابت چک کردی شاید اس اماس واریزی نیومده چون همون تاریخ بزنه واریز میشه مگه برگشت بخوره
بارانعاشقی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 3824 حسابت چک کردی شاید اس اماس واریزی نیومده چون همون تاریخ بزنه واریز میشه مگه برگشت بخور ... حالا میرم ی موجودی میگیرم اس ام اس که نیومده برام برگشت هم نخورده نمیدونم اولین باره اینجوری شده شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه