2777
2789
عنوان

چهلم پدرشوهرم

284 بازدید | 14 پست

مراسمی نمیگیرن خودشون میرن سرخاک بعد میریم خونه مادرشوهرم بنظرتون من بعنوان عروس باید چیکارکنم برای مادرشوهرم که باید چیزی بگیرم بنظرتون برای خواهرشوهرام هم بایدچیزی بگیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای بابات و اگ درتوانت هست عمه هات 

نه که با عمه عزیزم😒😒زیاد ارتباط نداریم سر سوزن هم چیزی نمیخوام بهش بدم

بنظرتون کی ببرم برا بابام

فردا چهلم هست اونا میرن سرخاک ولی به من گفتن بخاطر بچه کوچیکت و شرایط کرونا نیا

نه که با عمه عزیزم😒😒زیاد ارتباط نداریم سر سوزن هم چیزی نمیخوام بهش بدم بنظرتون کی ببرم برا باب ...

خب دراین صورت نبر اگ رابطه ندارین 

میتونی امشب ببری یااگ نشد پس فردا ببر براش 

همه دخترا حداقل یه بارپرسیدن "چرا"؟؟؟                                  وشنیدن چون تودختری !                                                       همینقدرتلخ ...
بعدیه سوال دیگه همون روز بهشون بدم

هرکس یجوریه عزیزم بعضیا همون روز جمع میشن و میبرن ولی الان که شرایط خوب نیس میتونی یه روز بعدش ببری بعد چهلم 

من خودم واسه جاریم یه روز قبل چهلم بردم 

همه دخترا حداقل یه بارپرسیدن "چرا"؟؟؟                                  وشنیدن چون تودختری !                                                       همینقدرتلخ ...
هرکس یجوریه عزیزم بعضیا همون روز جمع میشن و میبرن ولی الان که شرایط خوب نیس میتونی یه روز بعدش ببری ...

همون روز همه جمع میشن خوناش جلوی جمع باید بدم ایا  

همون روز همه جمع میشن خوناش جلوی جمع باید بدم ایا    

آره عزیزم بیار براش بگو به عنوان چهلم نه مثه یه کادو آوردمش ناقابله ایشالله توشادیات بپوشی و دیگه غم نبینی 😊خجالت نداره ک عزیزم