2777
2789
بزن عزیزم انشالله بارداری 

ممنونم فدات شم چشم فردا میزنم 

چون من اومدم مسافرت شهرستانم و هر وقت مسافرت میرم پریودم عقب میوفته واسه همین اصلا دلمو خوش نمیکنم از بی بی چک منفی متنفرم.

ولی تو این مدتم هیچ علائم پریودی نداشتم فقط دو سه بار کمردرد شدید داشتم همین

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنونم فدات شم چشم فردا میزنم  چون من اومدم مسافرت شهرستانم و هر وقت مسافرت میرم پریودم عقب می ...

انشالله خوشحال شی رفیق .منم دعا کنید وسط دعاهاتون دیگه حسرت بی بی چک مثبت ب دلم مونده فقط تو خواب مثبت😢منم  9 روز دیگه موعدمه 😿

خدایا میشه یه نی نی سالم بزاری تو دلم خسته شدم از انتظار ..خونمون منتظر صدای خنده نی نی مونه .. جای یه بچه خالیه تو زندگیمون ...یا رب نظری🙅👪
من دوساله اقدامم این ماه ای یو ای کردم  بیبی زدم منفی بود چهار روز از موعدم میگذره یکیش هاله ...

پس حتما مثبت میشه براتون توکل بخدا انشالله خوش خبر باشین

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
میگن بیبی دیر جواب میده شاید لقاحتون دیر انجام شده

خداکنه اینطور ک میگید باشه شما بیبی انجام ندادید؟

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
ممنونم فدات شم چشم فردا میزنم  چون من اومدم مسافرت شهرستانم و هر وقت مسافرت میرم پریودم عقب می ...

من چند روز پیش علایم داشتم گفتن اونم طبیعیه الان دکترم سونو کرد گفت چیزی نمیبینم و‌هنوزم زوده برا دیدن بعد پنج هفته دیده میشه

بازم توکل بخدا انشالله همونی بشه که میخوایم

من‌یکم پیش یه عالمه بیبی چک منفی انداختم دور☹️

من پانزدهم باید میشدم نشدم هنوز نوزدهم بیبی گذاشتم منفی بود اما😒

منم ۱۳ هم باید میشدم ولی هیچ خبری نیست.

انشالله که برای شمام مثبت بشه

چرا یکیش هاله داشت مارک روژان مدیکور زدم منفی بود

برا منم یکی زدم همونم منفی بود مدیکور بود

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
انشالله خوشحال شی رفیق .منم دعا کنید وسط دعاهاتون دیگه حسرت بی بی چک مثبت ب دلم مونده فقط تو خواب مث ...

الهی بگردم.

خیلی ممنونم عزیزم

انشالله

انشالله خدا خودش دامن همه رو سبز کنه الهی شمام بزودی مادر بشی عزیزم

انشالله خوشحال شی رفیق .منم دعا کنید وسط دعاهاتون دیگه حسرت بی بی چک مثبت ب دلم مونده فقط تو خواب مث ...

منم اونزوز برای اولین بار تو‌خوتب بیبی چک مثبت دیدم 

فک کنم اونم خواست خدا بود که ارزو بدل نمیرم😏😓

الهی بگردم. خیلی ممنونم عزیزم انشالله انشالله خدا خودش دامن همه رو سبز کنه الهی شمام بزودی مادر ب ...

باهم انشالله

خدایا میشه یه نی نی سالم بزاری تو دلم خسته شدم از انتظار ..خونمون منتظر صدای خنده نی نی مونه .. جای یه بچه خالیه تو زندگیمون ...یا رب نظری🙅👪