2777
2789

عزیزم منم پریود نشدم اما بیبیم منفی شد پریروز زدم اما بازم پریودنشدم نمیدونم حامله ام یا ن 😢 کاش باشم 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چشم عزیزم دعا کن مثبت باشه

انشالله مثبته عزیزم.

چند وقته اقدام هستی؟

بعد از چند روز تاخیر رفتی آزمایش؟

بی بی چکم زدی؟

ببخشید این همه سوال پرسیدم من خودمم اقدامم الانم ۸ روزه تاخیر دارم ولی بی بی نزدم هنوز

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
عزیزم منم پریود نشدم اما بیبیم منفی شد پریروز زدم اما بازم پریودنشدم نمیدونم حامله ام یا ن 😢 کاش با ...

شما چند روز تاخیر داشتین؟

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
انشالله مثبته عزیزم. چند وقته اقدام هستی؟ بعد از چند روز تاخیر رفتی آزمایش؟ بی بی چکم زدی؟ بب ...

بزن عزیزم انشالله بارداری 

خدایا میشه یه نی نی سالم بزاری تو دلم خسته شدم از انتظار ..خونمون منتظر صدای خنده نی نی مونه .. جای یه بچه خالیه تو زندگیمون ...یا رب نظری🙅👪
انشالله مثبته عزیزم. چند وقته اقدام هستی؟ بعد از چند روز تاخیر رفتی آزمایش؟ بی بی چکم زدی؟ بب ...

من دوساله اقدامم این ماه ای یو ای کردم 

بیبی زدم منفی بود چهار روز از موعدم میگذره

یکیش هاله داشت مدیکور زدم منفی بود

یه تست بتا بده راحت شو من انقد استرس دارم قلبم میاد دهنم باردار هم باشم پس نیوفته خوبه

سینه درد داشتی؟

ببخش ولی نوک سینه هام درد میکرد

تکرر ادرار داشتم

زیر دلم تیر میکشید

و درست زیر ناقم اندازه یه گردو شدید درد میکرد موقع صاف دراز کشیدن

انشالله مثبت میشه بتاتون .منم لایک کن ببینم ازمایش

خدایا میشه یه نی نی سالم بزاری تو دلم خسته شدم از انتظار ..خونمون منتظر صدای خنده نی نی مونه .. جای یه بچه خالیه تو زندگیمون ...یا رب نظری🙅👪
شما چند روز تاخیر داشتین؟

من پانزدهم باید میشدم نشدم هنوز نوزدهم بیبی گذاشتم منفی بود اما😒

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️