2777
2789
نه واسه منم دقیقا بدون کیسه زرده بود شاید پس من اسمشو اشباه میگم مولار همون پوچ بودش 

نه گلم برای شما مولار بوده ببین بزن نت متوجه میشی مولار ساک شبیه خوشه انگور رشد میکنه  و تقریبا رشدش سریعه بدون جنین و کیسه زرده هم هست ولی پوچ ساک شکل طبیعی خودشو داره بدون جنین و کیسه زرده بعضی وقتا کیسه زرده هست جنین نیست ولی اکثرا بصورت خود به خودی دفع میکنن بد شانسایی مثل من اگه خودشون دفع نکنن با قرص و کورتاژ دفع میکنن ولی همه خود به خود دفع میکنن مثل ۲تای قبلی من که دردش مثل پریودی بود

چرا خوب نمیرین زیر نظر دکتر باردار شین دیگه خطر ناکه سه تا پوچ

عزیزم من زیر نظر دکتر بودم همیشه تاپیک میزنم اینو بهم میگن سرزنشم میکنن نمیشه قضاوت کرد من پیش یک متخصص حرفه ای میرفتم کلی هزینه کردم وقت گذاشتم نزدیک ۷ ماه داشت درمانم میکرد اما بازم این شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من زیر نظر دکتر بودم همیشه تاپیک میزنم اینو بهم میگن سرزنشم میکنن نمیشه قضاوت کرد من پیش یک مت ...

ای وای ایشالا این سری خوب بشه برات عزیطم اره خیلی سخته واقعا ادم از لحاظ روحی خیلی داغون میشه واقعا من سر یکی خیلی داغون بودم ولی ایشالا دامنت سریع سبز بشه

ای وای ایشالا این سری خوب بشه برات عزیطم اره خیلی سخته واقعا ادم از لحاظ روحی خیلی داغون میشه واقعا ...

قربونت برم ولی الان دیگه اصلا به بارداری فک‌نمیکنم میگم یجور فقط این دفع بشه

میسه فقط واژینال استفاده کرد؟لامصب ویارم دارم تا چیزی بذارم دهنم بالا میارم

نمیدونم باید از کسی ک گرفتی بپرسی ببین این قابلیت داره یان

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!