2777
2789
اره با قرص یکم درد داره

بارداریم پوچه ولی انقدر خوندم از بعضی خانوما که میگن آدم‌ مرگو به چشم میبینه و فلان حسابی ترسیدم من قبلا ۲تا سقط داشتم وای سر این خیلی استرس گرفتم

یک اسم دیگش ولی همینه..حتی اگه پوچ باشه جنین نباشه؟

آهان اینو نمیدونم خدا بخیر کنه برات فقط زعفرون و نبات بخور ضعف نکنی قبلشم چیزی نخور که بعد از خوردن قرص بالا نیاری آب هم نخور 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی درد نداره من حاملگی پوچ یا مولار داشتم عزیزم یعنی ساک تشکیل میشه ولی جنین متاسفانه نمیشه ی قرصا ...

آره ۳روزه درگیرشیم ۲ساعت دیگه میریم بگیریم از ترس خواب به چشمم نمیاد در حد مرگ ترسیدم با اینکه این سومین سقطمه تجربه درد سقط داشتم اما نمیدونم سر حرفایی که خوندم بدجور ترسیدم

بارداریم پوچه ولی انقدر خوندم از بعضی خانوما که میگن آدم‌ مرگو به چشم میبینه و فلان حسابی ترسیدم من ...

منم یه سقط خود بخودی داشتم که اصلا نفهمیدم . ولی خواهرم پوچ بود قرص خورد درد داشت 

پسرم از قلبم متولد شده 😍😍😍

راستی من ی تجربمو بهت بگموقتی قرص میخوری همش ازت ی چیزایی عین خوشه انگور خارج میشه من فک میکردم دیگه تموم شده ک میرفتم سونو میگفت هنوز هست حتما برو سونو بعد از سقطتت و ببین ک کامل خارج شده باشه وگرنه چسبندگی رحم میاره

چند ساعت کلا طول میکشه؟

کلا واسه من راستش تو اون سه روزی ک قرص خوردم و خوشه انگور دفع کردم هیچ اتفاقی نیوفتاد ک دکتر بهم وقت کورتاژ داد و گفت با قرص دفع نمیشه دیگه ولی خداروشکر شب عملم انقد گریه کردم تا خوابم برد و از خدا خواستم بمیرم دیگه چون واقعا از عمل میترسیدم تو اون سال دو بار عمل شده بودم گفتم دیگه بدنم نمیکشه دقیقا سر یک هفته سقط شدش .

کلا واسه من راستش تو اون سه روزی ک قرص خوردم و خوشه انگور دفع کردم هیچ اتفاقی نیوفتاد ک دکتر بهم وقت ...

حاملگی مولار متاسفانه همینجوریه چون خوشه خوشه میشه به شدت رشد میکنه مولار با پوچ متفاونه پوچ ساک خالی بدون فتال پل و کیسه زرده است من ۲تای قبلیمم پوچ بود ولی مولار احتمال کورتاژش بالاست ولی خداروشکر شما با قرص دفع کردی راحت شدی خدا هواتو داشت من فقط از دردش میترسم

حاملگی مولار متاسفانه همینجوریه چون خوشه خوشه میشه به شدت رشد میکنه مولار با پوچ متفاونه پوچ ساک خال ...

نه واسه منم دقیقا بدون کیسه زرده بود شاید پس من اسمشو اشباه میگم مولار همون پوچ بودش