2777
2789

مثله درد پریود نگران نباش

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سایتو؟ 

آره درد داره 😓

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

جدی میگی؟بارداریم‌ پوچه فقط ساکه

عاره کورتاژ درد داره

ولی تو خونه مثله درد پریودی قابل تحمله

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!
 یک اسم دیگش ولی همینه..حتی اگه پوچ باشه جنین نباشه؟

خیلی درد نداره من حاملگی پوچ یا مولار داشتم عزیزم یعنی ساک تشکیل میشه ولی جنین متاسفانه نمیشه ی قرصایی رو بهت میدن هر چند ساعت زیر زبونیه باید بخوری و قرصش خیلی بد گیر میاد 

عزیزم من پولم نداشته باشم سقط نمیکنم این سومین بارداری پوچمه دست خودم نیست کخ باید سقط بشه

وای خدا، ناراحت شدم عزیزم.انشاالله حالت زود زود خوب بشه و دیکه هیچ مشکلی در این رابطه نداشته باشی