2777
2789
دخترم معجزه زندگیمه میخواستم برم لیپوساکشن کنم دو روز قبل عملم فهمیدم باردارم نمیدونم چرا همش احساس ...

عزیزم خداحفظش کنه 😍

تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین روز زندگی منه... اتفاقی که منتظرشم میوفته و به آرزوم‌میرسم... خدایا شکرت 🙏🏻❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ممنونم از ناراحتی شبا دیگه خوابم نمیبره

عزیز دلم امیدت به خدا باشه به خودش توکل کن... از من شرایط سخت تری نداشتی که... خدارو هزار مرتبه شکر مثل یک معجزه همه مشکلاتم حل شد و همه چی  اونجوری شد که میخواستم‌.❤ ایشالا که توام معجزه خدا رو میبینی❤

تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین روز زندگی منه... اتفاقی که منتظرشم میوفته و به آرزوم‌میرسم... خدایا شکرت 🙏🏻❤
معجزه دامستوس که تونست سینکو برق بندازه😍😁😅😅🤦🏻‍♀️❤️

😂😂😂❤

اینم بگم که شوهرم اصلا نمیخواستش نه ماه تمام جنگیدم الان دخترم شده دین و ایمان شوهرم

دقیقا همونایی که اولش بچه رو نمیخوان همونا بیشتر‌بچه هاشونو دوس دارن 😂❤❤

شاید اومدن کرونا برای من معجزه بود ک زندگیمو اشتباه شروع نکنم

چرا

عزیز دلم امیدت به خدا باشه به خودش توکل کن... از من شرایط سخت تری نداشتی که... خدارو هزار مرتبه شکر ...

چکار کردی ک معجزه داد بهت خدا؟

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

2790
2778
2791
2779
2792