2777
2789
وای موهای بدنم مور مور شد

بخدا ازترسمون به خانواده هامونم نگفتیم فقط اومدیم شهرمون یه گوسفند قربانی کردیم برا فقرا، این قضیه مال پارسال بود ما به کسی نگفته بودیم تا همین هفته پیش به مامانم وخواهرام گفتیم،هنوزم باورنمیکنم ،مثل یه کابوس بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شالله ازش یادتون نره دعا کنیدبراش مادرش به دندون کشیدش 20ساله 😭

اگه انشاالله کرونا بذاره سال بعد تو روضه مون شمع برلش نذر میکنیم شفا بگیره شمعشو یخرم براش یه سینی روشن میکنم

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
معجزه ها رو خیلی وقتا نمیفهمیم  اتفاق میوفته ولی ما خبر نداریم

اما خب من ۶ سالم بود مادرم سکته مغزی کرد و رفت تو کما خدا دوباره بهم برش گردوند

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

همین ک داری میبینی و مینویسی و دست داری گوشیتو دست گرفتی اگه نبودن؟؟؟؟ الان معجزه ای تو

اره واقعا گاهی یادم میره که سالمم حداقل

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

اره واقعا گاهی یادم میره که سالمم حداقل

حداقل نه خیلیا حسرتشو دارن اگه واقعا در حد حداقل از خدا بخواه بگیرتشون بعد اصن ثبل اینکه زبون بیاری میفهمی که ناشکری کردی همین الان بگو خدایا توووبه شکرت یالله شکرت

میشه برا حاجتم یک دونه صلوات بفرستی.میدونم فرستادی ممنون
2790
2778
2791
2779
2792