2777
2789
عنوان

سوراخ گوش😭

519 بازدید | 26 پست

من بیس روز پیش گوشمو سوراخ کردم . الان چن روز ازین گوشواره حلقه ایای کوچولو انداختم بعد این یه قسمتش ضخیم تره ، هرچی من قسمت ضخیمترو میکنم داخل سوراخه هی سر میخوره میاد رو قسمت نازکه😕😐😭😭 

خیلی درد داره😭 چون کوچولو هس قفلشم چفت شده دیگه به اسونی هم درنمیاد باید تحملش کنم . کی خوب میشه واقعا الان چن هفتست نمیتونم درست بخوابم گردن درد گرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا جای گوشواره نخ بکن تو گوشت هم کم تر اذیت میشی هم سوراخش بسته نمیشه وختی خوب شد گوشواره بنداز

خودم دوس داشتم نخ بندازم ولی اینو گذاشتم تو گوشم دیگه . اینم از این نوع حلقه ایاست که یه قسمت باریکش میره داخل قسمت ضخیمتر قفل میشه . نمیدونم دیدی یا نه . اصلا نمیتونم بازش کنم الان خیلی سفته😭

من پنج ماه گوشمو سوراخ کردم هنوزم درد داره 

ب اسم کاربریم نخندین چون میخواستم بنوسیم پوران و نمونه اش شد این چیزی ک میخونید برای حاجت دل من وخودتون وظهور امام زمان  صلوات یاحمد بخونید  ممنون

طلابنداز زودخوب میشه .روغن حیوانی هم زود خوب میکنه.

‏ﺑﻌﻀﯿﺎ ﺩﻟﺪﺍﺭﯼ ﺩﺍﺩﻧﺸﻮﻥمثل ﺑﺎﺩﺑﺰﻥ زﻏﺎﻟﻪ,ﻫﺪﻓﺸﻮﻥ ﺧﻨﮏ ﺷﺪﻧﺖ ﻧﯿﺴﺖ,ﻣﯿﺨﻮﺍﻥ ﺁﺗﯿﺸﺖ ﺑﯿﺸﺘربشه
2790
2778
2791
2779
2792