2777
2789
عنوان

سوراخ گوش😭

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 26 پست
من گوشمو سوراخ کردم همون لحظه یه کوچولو سوخت،دیگه عادی بود درد نداشت،آرایشگاه سوراخ میکنید یا پزشک ؟

نه بابا رفتم دکتر😥😥 نمیتونم روش بخوابم درد میگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا

میخوابم درد داره اخه گوش من یدوته سوراخ داشت بعد دوتا دیگ سوراخ کردم شد ۳ تا

بعد جای گوشواره هامو عوض کردم دوباره انگار گوشمو ازنو سوراخ کردم اتقد درد میکنه نگو

ب اسم کاربریم نخندین چون میخواستم بنوسیم پوران و نمونه اش شد این چیزی ک میخونید برای حاجت دل من وخودتون وظهور امام زمان  صلوات یاحمد بخونید  ممنون
نه بابا رفتم دکتر😥😥 نمیتونم روش بخوابم درد میگیره

من گوشمو خالم سوراخ کرد

ب اسم کاربریم نخندین چون میخواستم بنوسیم پوران و نمونه اش شد این چیزی ک میخونید برای حاجت دل من وخودتون وظهور امام زمان  صلوات یاحمد بخونید  ممنون
میخوابم درد داره اخه گوش من یدوته سوراخ داشت بعد دوتا دیگ سوراخ کردم شد ۳ تا بعد جای گوشواره هامو ع ...

دقیقا . یا باید بذاریم کلا جوش بخوره که دلم نمیاد یا هر دفه که چن روز گوشوارو نچرخونم همونجا زنگ میزنه😥😁

دقیقا . یا باید بذاریم کلا جوش بخوره که دلم نمیاد یا هر دفه که چن روز گوشوارو نچرخونم همونجا زنگ میز ...

ولی بدردش می ارزه وقتی گوشمو از روشال میدم بیرون خیلی ناز میشن

من که نمی بینمش ولی شوهرم دیده میگه مثل جوش پشت گوشت ورم کرده یکیم بهم گفت حتماروی رگ زده که درد دار ...

نه رو لاله گوش که رگ نیس ، احتمالا همون عفونته . واسه من باد نکرده حالا ولی انگار زخمش تازست هنوز . پماد تتراسایکلین بزن انتی بیوتیک بخور اگه عفونته