سلام بچه ها من واقعا به ستوه اومدم هر روز نباشه یک روز درمیون فحش و حرف های زشت و رکیک میشنوم 9 ساله وضع همینه. حتی موقع دعوا هم نباشه همینجور حرفهای زشت میزنه. شما تجربه یا چاره ای برای منه بدبخت دارین؟
توی تاپیک های جنجالی و مخصوصا عکس منو تگ کنید خانوما🤦🙏🥰۹۹/۹/۹ نمیدونم چخبره که اینقدر امضا گذاشتید براش🔫😑..گذشته از اینا حال خوب رو برای تک تک عزیزای دلم و مردم ایران میخوام🥰🥰🌻و همین طور عزت نفس و اعتماد به نفس بالا در خانوم ها و آقایون💕💕💕💕💕به امید روزی که حقوق زنان و مردان برابر بشه چه در ایران چه در تمام دنیا💕💕🧡🧡
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببخشید ناراحتت کردم. هیچکس خبر از این همه عقده جمع شده تو دلم نداره
فدای سرت گلم🌺
برای حل مشکلت برو پیش مشاور
اگه خدای نکرده دیدی فایده نداره شرایط طلاق رو آماده کن برای خودت و جدا شو
توی تاپیک های جنجالی و مخصوصا عکس منو تگ کنید خانوما🤦🙏🥰۹۹/۹/۹ نمیدونم چخبره که اینقدر امضا گذاشتید براش🔫😑..گذشته از اینا حال خوب رو برای تک تک عزیزای دلم و مردم ایران میخوام🥰🥰🌻و همین طور عزت نفس و اعتماد به نفس بالا در خانوم ها و آقایون💕💕💕💕💕به امید روزی که حقوق زنان و مردان برابر بشه چه در ایران چه در تمام دنیا💕💕🧡🧡
ب خودت فحاشي ميكنه يا ب ديگران روانشناس ميگفت بددهني مشكل بزرگيه شوهر منم خيلي بد دهنه ...
به خودم و خانوادم. مادر فوت شدم برادرهای بیغیرتم. خواهر خودخواهم که همه کاریربراش کردم و اینقدر وقیح بود که سریه مسیله کوچیک روز عروسیم نیومد. پدری که سالهاست ولم کرده و حتی نمسدونه کجا زندگی میکنم. فکر کنم دیگه با این اوصاف بهش حق بدید بهم اهانت کنه
بابای منم بد دهنه کلا اگه شوخی هم بکنه فحش توش هست ما که عادت کردیم تا چند ماه پیشم همش گریه میکردم ولی دیگه ولش کردم چیکار کنیم خب درست نمیشه خودتو ناراحت نکن بیخیال شو .من همش هندزفری گوشمه نشنوم حرفارو.هر چند که ادم خیلی خوبیه دلش صافه ولی خب دهنش اینجوری بار اومده
همیشه به دخترم فکر میکنم که بعدها چطور میشه؟ قراره اونم بددهن و عصبی بشه.
تاثیر داره صد در صد.منم خیلی عصبیم پنج شیش ساله فهمیدم بعضی حرفا زشته نباید بزنم فکر میکردم یه چیز عادیه چون انقد شنیده بودم.وقتی بابام منو دوستامو از مدرسه میاورد انقد به ماشینا و همه جیز فحش میداد من که فک میکردم همه باباها اینجورین وقتی دیدم دوستام از تعجب شاخ در اوردن جا خوردم فهمیدم نه همه باباها اینجوری نیستن😂
مثل شوهر من ك ب عالم وآدم فحش ركيك ميده خسته هم نميشه ميگن از هرچي بدت بياد سرت مياد من از ب ...
چی بگم بابام خیلی آدم خوبیه میتونم بگم بهترین باباست ولی اونم از بچکی تو یه خانواده بد بزرگ شده دست خودش نیست .الان خودمم اینجوریم زود عصبی میشم کلی حرف میزنم بعدش پشیمون درک میکنم آدم دست خودش نیست عادته