2777
2789

خانوما من چشم هام اصلا ضعیف نبود خیلی بهشون میرسیدم تا اینکه باردار شدم احساس کردم داره ضعیف میشه ،دوبینی داشتم و بعضی وقتا تار بینی😩از هرکی پرسیدم گفتن بخاطر بارداریه دکتر خودم هم تایید کرد،تا ماه اخر بارداری که خیلی خیلی ضعیف شد به طوریکه از فاصله سه متری زیر نویس تلوزیون رو نمیتونستم بخونم بازم گفتن درست میشه

،زایمان کردم بعد ده روز بیناییم خوب شد ولی مثل اول اول نشد،دکتر رفتم گفت در حد خیلی کم ضعیف شده و نیاز به عینک نیس فقط زیاد بهشون برس 

الان دخترم یکسال و چهارماهشه تو این یک ماهه اخیر دوباره خیلی خیلی ضعیف شده امشب فهمیدم از فاصله یک متری میتونم زیر نویس تلوزیون رو بخونم😭فردا دارم میرم دکتر خیلی ترسیدم چرا اخه؟نکنه چیزیم  شده باشه

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شنیدم اونایی که" از قبل ضعیف هست" بعضیاشون تو دوران بارداری یا موقع زایمان ضعیفتر میشه.

به قول گلپا:وقتی این ربنا را میخوانند میتونی این رو معنی کنید برای من؟ ما فردوسی داریم فردوسی جلوی عربی خواندن ما رو گرفت. مصر با اون عظمتش زبانش عربی شد. ما دنبال این هستیم که زبانمان را عربی کنیم؟ خوب آقا ما این همه ردیف های موسیقی داریم!اسم خیابون حافظ رو تو شیراز به شجریان تغییر دادندملت خوشحال هستند!😐😐😐
منم از بس نشستم پا این گوشی وا مونده که دیگه یکم،خیلییییییی کم چشام ضعیف شد ولی میترسم

کاش یکمی ضعیف باشه یا لیزیک میکنم یا عینک😭من میترسم مشکلی داشته باشم😩

من شنیدم اونایی که" از قبل ضعیف هست" بعضیاشون تو دوران بارداری یا موقع زایمان ضعیفتر میشه.

اره دکترم هم اون زمان گفت ولی دیگه اینقدر فکر نکنم طبیعی باشه😔

ببین یه چشمت رو ببندد با اون چشم دیگه ات نگاه کن ببین تو حالت دود یا حمامی که بخار گرفته نیستی

با چشم راستم بهتر میبینم چشم چپم یه همچین حالتی که گفتی داره

اره دکترم هم اون زمان گفت ولی دیگه اینقدر فکر نکنم طبیعی باشه😔

خب پس بازم چند تا چشم پزشک خبره و با حوصله برو ویزیت بشی.

به قول گلپا:وقتی این ربنا را میخوانند میتونی این رو معنی کنید برای من؟ ما فردوسی داریم فردوسی جلوی عربی خواندن ما رو گرفت. مصر با اون عظمتش زبانش عربی شد. ما دنبال این هستیم که زبانمان را عربی کنیم؟ خوب آقا ما این همه ردیف های موسیقی داریم!اسم خیابون حافظ رو تو شیراز به شجریان تغییر دادندملت خوشحال هستند!😐😐😐
با چشم راستم بهتر میبینم چشم چپم یه همچین حالتی که گفتی داره

منم همینطور بودم 

تو ۳۳ سالگی اب مروارید داشتم 

رفتم عمل کردم 

ببین این حالتی که میگم حتی نباید ار فاصله نیم متری هم چیزی ببینی

🖤🖤🖤