2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توام دوبار از ناحیه تناسلیش ایراد بگیر یاد میگیره که دیگه اعتماد بنفستو از بین نبره عزیزم

من بهش گفتم زیربغل خودت سیاه تره اتفاقا زیادبهش رونمیدم دیگه 

من بهش گفتم زیربغل خودت سیاه تره اتفاقا زیادبهش رونمیدم دیگه 

آفرین. این مردا خیلی پرو شدن. زنای توی فیلمارو میبینن فک میکنن همه زنا باید اونطوری باشن. خبر ندارن هزارتا بلا سر خودشون آوردن و کلی عمل زیبایی کردن

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

ولی من فک میکنم ادمی ک اهل تنوع طلبی و ایراد باشه اگ سفیدم باشی از چیز دیگش ایراد میگیره ک خیانتشو میکنه تا توجیه کنه 

من‌نمیگم ی زن تغییر نکنه ب فکر زیباییش نباشه اما ب دل خودشم‌نگاه کنه برای دل خودشم ی تغییراتی انجام بده 

مردی ک مرد باشه این چیزا خیلی براش مهم نیس 

رو سرش میذاره زنشو

آفرین. این مردا خیلی پرو شدن. زنای توی فیلمارو میبینن فک میکنن همه زنا باید اونطوری باشن. خبر ندارن ...

اره دقیقا کلاایرادنمیگرفت یباربهم گفت خیلی دلم شکست 😏 تاالان یادحرفش میفتم نمیبخشمش🤭🤐شانس من گیر سفیدافتادم سیاهم نمیشه 

نبود ک هیچ دست خودمون نیست ک خب وقتی سبزه باشی  ک سفید نیست ک خودشونم اکثرا سیاه دیگه

اره خب، بیشتر خانوما با اینکه پوستشون روشنه ولی قسمتای حساسشون تیرس، بخاطر ژیلتو موبر و اینا⁦