2777
2789
عنوان

تکون های نی نی ی لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهیییی گشنش بوده .😍

نگران نباش 

ولی در کل   ببین در طول روز ی ساعت هایی رو که فعالیت داره رو  زمان بگیر ببین چقدر طول میکشه ۱۰تا حرکت کنه  اگه زیر ۲ساعت باشه خوبه  ولی اگه دوساعت شد و ۱۰تا حرکت نشد شمردن رو ول کن برو بیمارستان ی تست nst بده خیالت راحت بشه 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
من اذیت میشم همش بهش میگم مامانی مگه جا قحطیه ک اونجا رو لگد میزنی😅😅😅😅

ایی جووونم

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!
نگران نباش  ولی در کل   ببین در طول روز ی ساعت هایی رو که فعالیت داره رو  زمان بگیر ...

مرسی عزیزم از راهنماییت .باشه حتما 

چهارشنبه وقت دکترم دارم میخادnstبگیره.معاینه هم میخاد بکنه خیلی بدم میاااد

❤💑❤👶❤
مرسی عزیزم از راهنماییت .باشه حتما  چهارشنبه وقت دکترم دارم میخادnstبگیره.معاینه هم میخاد بکنه ...

منم مثل شما چهار شنبه نوبته که معاینه هم انجام میده 

الان تو دو هفته اخیر خم دو بار تستnstدادم 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
یعنی هردفه میحاد nstبگیره از من؟۸۰ تومن هزینشه 

نه 

من دکترم برام نوشت گفت هر وقت حرکتش کم شد برو  منم رفتم  وقتی حرکتش کم بود 

ولی در کل تو هفته های اخر احتمال داره هفته ای یک بار انجام بدن