2777
2789
عنوان

تکون های نی نی ی لحظه بیاین

457 بازدید | 63 پست

خانما من الان طبق سونو هفته ۳۷ ام .

احساس میکنم امروز یکم تکونای نی نی کمتر شده و یواش تر .چجوری باید باشه تکوناش؟

حس پریودی هم میاد بعضی وقتا

❤💑❤👶❤

نینی جاش تنگه خب

میگن اواخر بارداری طبیعیه اگه حرکتاش کم بشن

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😍😍😍ای خدااا برام دعا کنید ب موقع و سالم بیاد نی نیم  همش نگرانش میشم

آیه الکرسی میخونم🥰

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!

وعده های غذاییت اگه کامل بوده و چیزی نخوردی که خاصیت ارامبخشی داشته باشه   

تکوناش باید مثل روزای قبل باشه شک داری یچیز شیرین  که قندش بالا باشه بخور  یا دراز بکش یا راحت بشین تکیه بده   هرکدوم راحت تری و نینی بهتر تکون میخوره و میفهمی  توی ۲ساعت حرکاتش رو بشمار اگه ۱۰ تا یا بیشتر بود مشکلی نیس  تو ۱ساعت حداقل ۵تا حرکت خوبه 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
وای منم ۸روز مونده تا زایمانم امروز خیلی کم تکون خورده پهلومم یهو تیر کشید خیلی استرس دارم

واای عزیزم بسلامتی ایشالله بغلش کنی.سزارینی؟چجوری دکتراتون قبول کردن سزارین

❤💑❤👶❤
من هفته ۲۶ هستم ولی بچم تکون میخوره و لگد میزنه احساس میکنم ب واژنم لگد میزنه و یجوری میشم شماها هم ...

واای اره😍😍😍

منم اینطوری بودم

یه حالی میشدممم

از جام میپریدم😁

واای اره😍😍😍 منم اینطوری بودم یه حالی میشدممم از جام میپریدم😁

من اذیت میشم

همش بهش میگم مامانی مگه جا قحطیه ک اونجا رو لگد میزنی😅😅😅😅

تیکر تولد یکسالگی شاه پسرم تاج سرم😍😍😘😘